|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, ilköğretim, karlıova, okulu, toklular |
![]() |
Toklular İlköğretim Okulu Bilgileri Karlıova Bingöl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Toklular İlköğretim Okulu Bilgileri Karlıova BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Karlıova'daki İlköğretim Okullarıı Erişim Bilgileri - Bingöl Karlıova'daki İlköğretim Okulları - Toklular İlköğretim Okulu Tanıtımı - Toklular İlköğretim Okulu K Resimleri - Toklular İlköğretim Okulu K Hakkında TANITIM Okulumuz ,ilçemizin en eski okullarından biri olup zaman zaman okulların kapanması söz konusu olmuşsa da bu okul kapanmamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derslik sıkıntısından dolayı okulun bazı bölümleri derslik olarak kullanılmaktadır ![]() Bünyesinde Bilgi Teknolojileri Sınıfı açılmış olup,4-8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toklular İlköğretim Okulu Bingöl Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / KARLIOVA Adı: TOKLULAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Toklular Köyü Karliova/Bingöl Telefon Numarası: 4265291014 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİNGÖL - KARLIOVA - Toklular İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|