Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ibrahim, kürü, saraçoglu, tarifi, yağ, yakan

İbrahim Saraçoglu Yağ Yakan Kürü Tarifi

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İbrahim Saraçoglu Yağ Yakan Kürü Tarifi



İbrahim Saraçoğlu Yağ Yakan Kürü Tarifi






İbrahım saraçoğlu zayıflamaya yardımcı zayıflamada yağrarın erimesini kolaylaştıran özel yağ yakıcı maydanoz kürü hazırlanışı

15, 16 tane taze maydanozları saplarıyla beraber ortadan kırıp bilandırın içine koyun içine bir tane tamlimonun suyunu sıkıp ve üzerine yarım bardağına az vazla su koyun bilandırı bir dakika çalışrırın bilandırı olmayanlar mutfak robutunda da yapabilirsiniz ve yemyeşil su meydana gelir

Maydanozun o yeşil suyunu sabah kahvaltıdan 10, 15 dakika önce içilirse yağların erimesini hızlandırır Bu yağ yakmada doğrudur ve yağ yakamada hızlandırır

kara ciğer yağlanması şikayeti olanlarda bu kürü 15 gün ara vermeden kullanmalı 3 veya 5 gün ara verip tekrar 15 gü bu kürü kullanılırsa karaciiğer yağlarınıda eritir Bu kürü Uyguladığınızda daha dinc ve zinde olduğunuzu görekceksiniz

Birde deri altı iltihapı varsa ciltte dışarı atar cildin daha parlak ve genç gösterir

Bu Kürü Kimler uygulayamaz: Tansiyonu düşük olanlar kullanamaz maydanoz tansiyonu düşürür

Alıntı


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.