![]() |
Hüseyin Turan Dolu 2012 Albümü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüseyin Turan Dolu 2012 Albümüüseyin Turan Albümü - Hüseyin Turan Dolu - Hüseyin Turan Dolu Yeni Albüm - Dolu Track List - Hüseyin Turan Dolu Albüm Tanıtım SANATÇI ADI: Hüseyin Turan ALBÜM ADI: Dolu ALBÜM YILI: 2012 COVER: ![]() ALBÜMDEKİ PARÇALAR: Bahçelerde Zerdali Söz & Müzik: Anonim (Antep) Kaynak Kişi: Hüseyin Yıkıcı Edremit'in Gelini Söz & Müzik: Anonim (Edremit) Kaynak Kişi: Şükran Kip Hava Bulanıyor Söz & Müzik: Anonim (Şarkışla) Kaynak Kişi: Döne Arı & Medine Köseoğlu Sultan Seccadesi Söz & Müzik: Anonim (Eskişehir) Kaynak Kişi: Mustafa Hoşsu & Alaattin Seçgel Gönül Yarin Bulmayınca Söz & Müzik: Neşet Ertaş Fuzuli Kantatası Söz: Fuzuli Müzik: Cihangir Cihangirova Topal Eşşek Söz: Aziz Nesin Müzik: Erenler İkilisi Şu Karşı ki Dağda Söz & Müzik: Anonim (Hatay) Kaynak Kişi: Emel Akçay & Halide Akan Eller Bizi Görmeden Söz & Müzikevran Baba Karakaş Boyanır mı Söz & Müzik: Anonim (Çorum) Teyyaremi Uçurdum Söz & Müzik: Anonim (Kütahya) Üçbin Yılına Selam Söz & Müzik: Devran Baba Ülger Doğmasın Söz & Müzik: Anonim (Arguvan) Sen Elin Ben Elin Söz & Müzik: Yavuz Top Kediyi Koydum Torbaya Söz & Müzik: Anonim (trakya) |
![]() |
![]() |
|