![]() |
Tülin Hanım İlk Göz Ağrım 2012 Albümü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tülin Hanım İlk Göz Ağrım 2012 AlbümüTülin Hanım Albümü - Tülin Hanım İlk Göz Ağrım - Tülin Hanım İlk Göz Ağrım Yeni Albüm - İlk Göz Ağrım Track List - Tülin Hanım İlk Göz Ağrım Albüm Tanıtım SANATÇI ADI: Tülin Hanım ALBÜM ADI: İlk Göz Ağrım ALBÜM YILI: 2012 COVER: ![]() ALBÜMDEKİ PARÇALAR: Uşşak Peşrevi Beste: Kambosa Mehmet Çelebi (Anonim) Anar Ömrümce Güfte: Ahmet Kaçar Beste: Şükrü Tunar Sevda Öyle Müşkül ki Güfte & Beste: Zeki Duyguluer Yorgunum Güfte: Sami Derintuna Beste:Selçuk Tekay Yağmur Güfte & Beste: Vedat Yıldırımbora Gülüm Odur Güfte: Ertuğrul Polat Beste:Murat Kılıç Kim Olacaktı Güfte: Mehmet Sadık Atay Beste:Hüseyin Hüsnü Üstün Rast Peşrevi Beste: Tatyos Efendi (Anonim) Saçların Tarumar Güfte: Rıfat Erdoğan Ünver Beste: Şekip Ayhan Özışık Aşkım Güfte & Beste: İbrahim Erkal Kürdili Hicazkar Semaisi Beste: Tatyos Efendi (Anonim) Duydum ki Unutmuşsun Güfte: Turgut Yarken Beste:Selahattin Altınbaş Dert Bende Güfte & Beste: Vedat Yıldırımbora Eledim Eledim Güfte & Beste: Anonim Sevda Yüklü Kervanlar Güfte & Beste: Selahattin Sarıkaya Bir Tatlı Tebessüm Güfte & Beste: Zeki Müren Arap Saz Semaisi Beste: Anonim |
![]() |
![]() |
|