Metin Arolat – Çok Daha Ötesi (2010) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Metin Arolat – Çok Daha Ötesi (2010)Metin Arolat uzun bir sürenin ardından yeni albümü “Çok Daha Ötesi” ile müzik severlerle buluştu Albüm 21 Haziran’da Dokuz Sekiz Müzik etiketi ile raflarda yerini aldı Albümün çıkış parçası “Kalpten Gidenin” olarak belirlenmiş Albümde “Lütfen Yaz Gelsin ve İzmir” de dikkat çeken şarkılar arasında![]() Albüm çıkmadan birkaç şarkısını Twitter üzerinden hayranlarıyla buluşturan Metin Arolat dördüncü albümü olan “Çok Daha Ötesi”nde Alper Erinç, R Aytaç Özgümüş ve Barlas Erinç gibi usta isimlerle çalışmış![]() Albümdeki Eserler Kalpten Gidenin Söz: Metin Arolat Müzik: Metin Arolat R Aytaç ÖzgümüşAranjör: R Aytaç ÖzgümüşYapma Gece Söz: Metin Arolat Müzik: Metin Arolat Aranjör: Alper Erinç İzmir Söz: Metin Arolat Müzik: Metin Arolat Aranjör: Alper Erinç Altyazısız Söz: Metin Arolat Müzik: Metin Arolat Aranjör: R Aytaç ÖzgümüşSarı Saçların Söz: Barlas Erinç Müzik: Barlas Erinç Aranjör: Alper Erinç Ben Adem Sen Havva Söz: Metin Arolat Müzik: Metin Arolat Aranjör: Sertaç Özgümüş İki Yudum Şarap Söz: Metin Arolat Müzik: Metin Arolat Aranjör: Özgür Buldum Lütfen Yaz Gelsin Söz: Metin Arolat & R Aytaç Özgümüş Müzik: Metin Arolat R Aytaç ÖzgümüşAranjör: R Aytaç ÖzgümüşDeli Bu Deli Söz: Metin Arolat Müzik: Metin Arolat Aranjör: Sertaç Özgümüş Ufak Suçlu Yalanlar Söz: Metin Arolat Müzik: R Aytaç ÖzgümüşAranjör: Alper Erinç Kalpten Gidenin ( Version ) Söz: Metin Arolat Müzik: Metin Arolat R Aytaç ÖzgümüşAranjör: Alper Erinç Lütfen yaz gelsin ( Version ) Söz: Metin Arolat & R Aytaç Özgümüş Müzik: Metin Arolat R Aytaç ÖzgümüşAranjör: Davit Şaboy & Ozan Yılmaz |
|
|
|