Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
, 2010, işıklı, sonunda, toygar

Toygar İşıklı – Sonunda (2010)

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Toygar İşıklı – Sonunda (2010)

Ezel, Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu gibi dizilerin müziklerini yapan Toygar Işıklı “Sonunda” ilk solo albümüyle müzik severlerin karşısına çıktı
Türkiye’de ve yurt dışında da fenomenleşen diziler için en can alıcı sahnelerde hepimizin içine işleyen müzikleri ile hemen her gece evlerimize konuk olan ve dijital alanda müzikleri en çok indirilen sanatçılardan biri olan Toygar Işıklı, hayranlarından gelen yoğun istekleri kıramadı ve ilk solo albümü “Sonunda” Sony Music etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı
Toygar Işıklı’nın 17 parçadan oluşan albümü daha önce “Yaprak Dökümü”, “Samanyolu” , “Menekşe ile Halil” ve “Dudaktan Kalbe” dizilerinde kullanılan şarkılarının yepyeni sözleri ve aranjeli versiyonlarının yanı sıra daha önce hiçbir yerde duymadığınız yeni şarkılarından oluşuyor
Albümdeki Eserler
*Toygar Işıklı – 01 Gönlüm Göçebe
*Toygar Işıklı – 02 Sen Eşittir Ben
*Toygar Işıklı – 03 Masal
*Toygar Işıklı – 04 Sen Bilirsin
*Toygar Işıklı – 05 Ben Hayatın Mağlubuyum
*Toygar Işıklı – 06 Kalbimdeki Sancı
*Toygar Işıklı – 07 Tebessüm
*Toygar Işıklı – 08 Bana Herşey Uzak
*Toygar Işıklı – 09 Ninni
*Toygar Işıklı – 10 Tutsak
*Toygar Işıklı – 11 Sardunyalar
*Toygar Işıklı – 12 Sen Bilirsin ( Versiyon )
*Toygar Işıklı – 13 Sonunda
*Toygar Işıklı – 14 Yoksun
*Toygar Işıklı – 15 Gecenin Hüznü
*Toygar Işıklı – 16 Yaprak Dökümü
*Toygar Işıklı – 17 Çok Geç

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com