|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arabesque, damarımda kanımsın, istanbul, project |
![]() |
İstanbul Arabesque Project: &Quot;Damarımda Kanımsın&Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbul Arabesque Project: &Quot;Damarımda Kanımsın&Quot;![]() Geçtiğimiz yıl çıkardığı "Her Gün İsyanım Var" isimli albümü ile dikkatleri üzerine çeken ISTANBUL ARABESQUE PROJECT, ikinci albümü "Damarımda Kanımsın"ı yayımlıyor ![]() ![]() Bugüne kadar yaklaşık 400 konser veren ve tüm Türkiye'yi gezen ISTANBUL ARABESQUE PROJECT, ikinci albümü "DAMARIMDA KANIMSIN"ı önümüzdeki günlerde Esen Müzik etiketiyle yayımlamaya hazırlanıyor ![]() Albümde 5'i cover, 5'i beste olmak üzere 10 şarkı yeralıyor ![]() Albümde yer alan şarkıların başında, albüme de adını veren, zamanında Zeki Müren, Belkıs Özener, Şükran Ay ve Neşe Karaböcek tarafından seslendirilmiş olan DAMARIMDA KANIMSIN (söz - müzik Sinan Subaşı) yer alıyor ![]() ![]() Grubun besteleri ise NEFES ALAMADIM (söz Barbaros Akbulut, müzik Korkut Peker), İSYANIM TANRIYA DEĞİL SANA (söz Barbaros Akbulut, müzik Korkut Peker), MÜHÜR (söz - müzik Korkut Peker), TEK GÜLÜŞÜNE (söz Barbaros Akbulut, müzik Korkut Peker), YALNIZLAR GÜLMEZ Mİ RÜYADA BİLE? (söz Barbaros Akbulut, müzik Özer Kırçak) şeklinde sıralanıyor ![]() Davul: BARBAROS AKBULUT Gitar: KORKUT PEKER Bas Gitar: UTKU KIRCA Vokal: AYŞEGÜL ŞİRİN Unutamadım (Kaç Kadeh Kırıldı) Söz: Şakir Askan Müzik: Burhan Bayar Damarımda Kanımsın Söz & Müzik: Sinan Subaşı Nefes Alamadım Söz: Barbaros Akbulut Müzik: Korkut Peker İsyanım Tanrıya Değil Sana Söz: Barbaros Akbulut Müzik: Korkut Peker Mühür Söz & Müzik: Korkut Peker Yalnızlar Gülmez Mi Rüyada Bile Söz: Barbaros Akbulut Müzik: Özer Kırçak Bana Sor Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Sait Büyükçınar Tek Gülüşüne Söz: Barbaros Akbulut Müzik: Korkut Peker Tükendi Nakd-i Ömrüm Söz & Müzik: Anonim Mevlana (Oyun Havası) Müzik: Anonim |
![]() |
![]() |
|