![]() |
Tülin Şahin'in Saç Modelleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tülin Şahin'in Saç Modelleri![]() İri dalgalı saçlarım için; bu modeli tercih ettiğimde, önceliğim her zaman yapılı durmaması ![]() ![]() ![]() ![]() Wax, serum veya gloss, o gün canım hangi ürünü sürmek istiyorsa, onu sürüp saçlarımı iyice karıştırıyoruz ![]() İri dalgalı bir fön çekildiğinde, kafanızı öne atın ve süreceğiniz şekillendirici ürünü saçlarınıza avuçlayarak sürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düz fönlü saçlarım için; bazı günler o kocaman saçlarım beni yoruyor ![]() ![]() ![]() ![]() Neden? Çünkü saçlarımız çok kuru ise, düz fön güzel, sağlıklı ve ışıl ışıl durmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düz fön çektireceğim zaman saçlarımı fönden önce hafif kuruturum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzunlu / kısalı kaküllü saçlarım; saçlarımda radikal değişiklikler yapmıyorum biliyorsunuz ![]() ![]() ![]() Bu kesimi bana ilk 2003'de yapmıştı Metin Bahçecik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kıvırcık saçlarım için; saçlarımın doğal hali bu, yani kıvır kıvır ve kocaman ![]() Kıvırcıkları daha da belirgin hale getirmek istediğimde köpük ya da jel kullanıyorum ![]() ![]() Dümdüz taradığım bu saçlarıma seçtiğim ürünü sürüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ve dışarıya çıkacaksam, bir vigo ile kurutuyorum; çıkmayacaksam doğal haline bırakıyorum ve öyle kuruyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tülin Şahin'in Saç Modelleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tülin Şahin'in Saç ModelleriTülin Şahinin saç modelleri Tülin Şahin saçlarını nasıl şekillendiriyor? Hangi malzemeleri ve şekillendiricileri kullanıyor? Dilerseniz cevabı Tülin Şahin’in kendisinden duyun ![]() İri dalgalı saçlarım için; bu modeli tercih ettiğimde, önceliğim her zaman yapılı durmaması ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wax, serum veya gloss, o gün canım hangi ürünü sürmek istiyorsa, onu sürüp saçlarımı iyice karıştırıyoruz ![]() İri dalgalı bir fön çekildiğinde, kafanızı öne atın ve süreceğiniz şekillendirici ürünü saçlarınıza avuçlayarak sürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düz fönlü saçlarım için; bazı günler o kocaman saçlarım beni yoruyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden? Çünkü saçlarımız çok kuru ise, düz fön güzel, sağlıklı ve ışıl ışıl durmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düz fön çektireceğim zaman saçlarımı fönden önce hafif kuruturum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzunlu / kısalı kaküllü saçlarım; saçlarımda radikal değişiklikler yapmıyorum biliyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kesimi bana ilk 2003'de yapmıştı Metin Bahçecik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kıvırcık saçlarım için; saçlarımın doğal hali bu, yani kıvır kıvır ve kocaman ![]() ![]() Kıvırcıkları daha da belirgin hale getirmek istediğimde köpük ya da jel kullanıyorum ![]() ![]() Dümdüz taradığım bu saçlarıma seçtiğim ürünü sürüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ve dışarıya çıkacaksam, bir vigo ile kurutuyorum; çıkmayacaksam doğal haline bırakıyorum ve öyle kuruyor ![]() |
![]() |
![]() |
|