Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dovme, dövme, geçici, nasil, yapilir, yapmak

Geçici Dövme Yapmak - Gecici Dovme Nasil Yapilir

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Geçici Dövme Yapmak - Gecici Dovme Nasil Yapilir

Biraz yemek tarifi gibi olacak ama, malzemeleri sıralıyorum arkadaşlar
Bir çay kaşığı Hint kınası, bir çay kaşığı boya taşı tozu, alabildiğince oksijenli su Kıvama dikkat;kulak memesi kıvamı diil, ayran kıvamı!
Verilen malzemeleri bir kola şişesi kapağının içinde kürdan yardımıyla karıştırıyorsunuz Ne kadar çok karıştırırsanız o kadar kıvamlı oluyo ve özdeşleşiiyor, bu da sonucun daha iyi çıkmasına neden oluyor Çizimi de kürdan ya da ucu maket bıçağıyla sivriltilmiş çöpşişlerle yapıyorsunuz Bu aralar dantel tığını kullanmaya başladım çizim yaparken, daha ince ve kaligrafik tadlar yakalayabiliyorsunuz
Peki bunun vücuda zararı var mıdır? Eğer alerjik bir cilt yapımız varsa, çok düşük ihtimalle reaksiyonlara neden olabiliyormuşşşhenüz olanı görmedim ama duydum Alerjik bir durum söz konusu diilse, akması ya da dökülmesi sonucunda kıyafetinizi çöpe atmanız gerekiyor sadece
Bu arada yukarıda verdiğim ölçülerle bir elin tamamına, aynı zamanda iki ayak bileğine rahat rahatt geçici dövme yapabiliyorsunuz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com