![]() |
Ünlülerin Güzellik Sırları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlülerin Güzellik SırlarıGüzellikleri doğuştan ama bakımlı görünmek için uyguladıkları çeşitli yöntemler de var ![]() ![]() EBRU ŞALLI (Model) : “Asla makyajla uyumam” * Makyajla asla uyumam hatta evde vakit bile geçirmem ![]() ![]() ![]() * Ayda bir kez cilt bakımı vücut bakımı ve kese yaptırırım ![]() ![]() * Günlük vücut ve yüz nemlendiricinizi ihmal etmeyin ![]() ![]() NEFİSE KARATAY (Oyuncu) : “Gözeneklerimi gülsuyu ile açarım” * İçki içmiyorum sigara kullanmıyorum güneşe çıkmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Ablam tırnak etlerimi kestirmememi ve bıyıklarımı aldırmamamı tavsiye etmişti ![]() ![]() ![]() ![]() CEYDA DÜVENCİ (Oyuncu) “Yüzümü sebze suyuyla yıkarım” * Özel günler dışında makyaj yapmam ![]() ![]() ![]() * Annem yemek hazırlarken ya da meyve soyarken elinde kalan sebze ve meyve sularını yüzüne sürer ve bir süre öyle durur ![]() ![]() * Her zaman pozitif düşünürüm ![]() DENİZ UĞUR (Oyuncu) “Her gün süt içerim” * En önemli güzellik sırrım spor ![]() ![]() ![]() ![]() * Günde birkaç bardak süt içerim ![]() ![]() * Benim tavsiyem kilo almamak ![]() ![]() ![]() ![]() DİDEM UZEL (Oyuncu) “Ayda bir kez hamama giderim” l Olumlu düşünceyi yaşam biçimi olarak görüyorum ve pozitif olmanın insanı güzelleştirdiğine inanıyorum ![]() * Hep doğal ürünleri tercih ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() * LPG selülit tedavisinde çok başarılı bir yöntem ![]() ![]() ![]() GAMZE ÖZÇELİK (Oyuncu) “Yosun maskesi uyguluyorum” * Her zamanki günlük temizleme işlemleri ve bir-iki ayda yaptırdığım cilt bakımları dışında ekstra bir şeyle uğraşamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() * Yosun maskeleri vücudu ve cildi müthiş derecede güzelleştiriyor ![]() ![]() EYŞAN ÖZHİM (Oyuncu) “Su gençlik kaynağım!” * Suyun büyüsüne inanırım ![]() ![]() ![]() ![]() * Güzelliğin sırrı içten gülümsemede yatar ![]() ![]() ECE SÜKAN (Model) “Elma yerim kola içmem!” * İçten dışarıya tertemiz spor yapmış nemlendiricilerimi sürmüş sağlıklı yemek yemiş iyi bir ruh haliyle ve iyi uyumuş olarak ışıldamak isterim ![]() ![]() * Güneşten korunun her şeyden yiyin ama sağlıklı olanlarından ve çok olmamak şartıyla ![]() ![]() ![]() AŞKIN NUR YENGİ (Şarkıcı) “Suratımı sodayla temizlerim” * Asla makyajla yatmam ![]() ![]() * Yüzümü gazı kaçmış sodayla temizlerim ![]() * Cildiniz için bol bol meyve ve sebze yiyin ![]() ![]() AZRA AKIN (Model-Oyuncu) “Kahvaltıyı atlamam” * Cildimi doğru bir şekilde temizlemeye ve nemlendirmeye dikkat ediyorum ![]() ![]() * Sabah kahvaltılarını asla ihmal etmem ![]() ![]() ![]() * Huzur ve mutluluk da kesinlikle insanı güzelleştiriyor ![]() SELMA ERGEÇ (Model) “Dudaklarıma bal sürerim” * Her sabah soğuk duş alırım ![]() ![]() ![]() * Dudaklarımın güzelliği için her gün onlara bal sürerim ![]() ![]() * Kendinizi sevin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|