![]() |
Ameliyatsız Yüz Germe Micro Lift |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ameliyatsız Yüz Germe Micro LiftAmeliyatsız Yüz Germe Micro Lift Caci Quantum yüz ve vücuda yönelik klinik özellikli elektrikli bakım cihazıdır ![]() Yaşlanma sürecinden en fazla etkilenen bölgelere nazik bir biçimde mikroakımlar uygulanarak bu bölgelerin yeniden şekil kazanmaları ve dirileşmeleri sağlanır ![]() Caci Quantum cihazının 5 ayrı programından biri olan “Microlift Programı” özellikle ameliyatsız yüz germe işlemlerinde kullanılmaktadır ![]() - Microlift Mode - Ameliyatsız yüz germe - Göz ve Dudak çevresi - Göğüs ve Dekolte doku lifting - Karın ve yumuşak doku lifting - El bakımı Caci Quantum cihazının Slimtone, Lymphatic ve Conture programlarında kullanılan akımlar, kas üzerine etki yaparken, mikroakım bundan farklı olarak hücre üzerinde etki gösterir ![]() ![]() - Mikrolift Mode ile Caci Quantum cihazı - Elastin üretimini artırarak, elastin kaybı sonucu oluşmuş derin çizgileri azaltır ![]() - Kolajen üretimini artırarak, konjonktiv doku aktivitesini artırır ve cildi yapılandırır ![]() - Protein sentezini artırır ![]() ![]() - Sodyum-Potasyum dengesini düzenler ![]() ![]() Bütün bu işlemler, cildin konjonktiv dokusunun daha verimli çalışmasını sağlayarak ilk seanstan itibaren çizgi ve kırışıklıkların azalmasını, gevşemiş cildin toparlanmasında gözle görünür sonuçlar alınmasını sağlar ![]() |
![]() |
![]() |
|