![]() |
5 Soruda Makyaj Temizleme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 5 Soruda Makyaj TemizlemeMakyaj temizleme; her kadın için çoğu zaman rutin bir işlem ![]() ![]() ![]() ![]() Biz de sizler için söz konusu altın kuralları uzmanlarından öğrendik ![]() ![]() ![]() ![]() 1- Bazı Akşamlar Makyajımı Silmeye Üşeniyorum ![]() Akşam yapmanız gereken işlemi sabah yapabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Makyaj Temizleyici Ürünlerin Cildi Tedavi Edici Bir Etkisi Var Mı? Her gün cildinizi temizleyerek cildinizin yaşlanma sürecini geciktiriyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Çok Yoğun Bir Göz Makyajı Yapıyorum Ve Makyajı Silerken Zorlanıyorum ![]() ![]() Yoğun göz makyajı yapan kadınlara genellikle gözler için özel olarak üretilmiş makyaj temizleyici ürünler tavsiye ediliyor ![]() ![]() ![]() 4- Bazen Suya Karşı Dayanıklı Maskara Kullanıyorum Ama Daha Sonra Silmekte Zorluk Çekiyorum ![]() Su ve yağ olmak üzere iki bazlı ürünleri tercih etmelisiniz ![]() ![]() 5- Sadece Yüz İçin Olan Makyaj Temizleyici Ürünü Gözlerimde De Kulanabilir Miyim? Tabi ki kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|