Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kirpikler, takma

Takma Kirpikler

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Takma Kirpikler

Bakışları gözlerinize kilitletip, vayy dedirtmek için dört farklı görüntü Değişim yaratan maskaralar ve bakışlarınızı harika kılan hileler

Kalıcı kirpik uzatma işlemi: Bu uygulamayla tekli suni kirpikler kişinin kirpikleri arasına ilave edilir Özel bir yapıştırıcıyla kirpiklerin tamamı kaplanır; böylece yapıştırılan yerler belli olmaz Kişinin arzusuna bağlı olarak, bir göze 30'dan 90 adete kadar kirpik eklemek mümkündür Bu işlem üç-dört haftada bir tekrarlanmaktadır

Adım adım takma kirpikler: En iyi etki, tek tek takılan ve çok uzun olmayan kirpik tutamlarıyla elde edilir Önce kendi kirpiklerinizi bir kirpik maşasıyla kıvırın Göz kapaklarınıza kalın bir çizgi sürün Özel yapıştırıcısını bir yüzeye sürüp yaklaşık bir dakika kadar kurumasını bekleyin Sonra bir cımbız yardımıyla takma kirpik tutamlarının kök kısımlarını önce yapıştırıcıya batırıp gözün dış kısmından içeriye doğru, kendi kirpiklerinizin arasına eklemeye başlayın Çok hafif bastırın Çok abartı bir sonuç almak istemeyenler her göze en fazla beş adet takma kirpik tutamı uygulamakla yetinmelidirler Son adım olarak kirpiklerinize maskara sürün

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com