![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Hatırladığım kadarıyla; melekler kadar saf, mitolojilerin tanrıçaları kadar asil, bahar kadar sevgi dolu, bebekler kadar sevecen, kelebekler kadar neşeli, çiçekler kadar doğal ve bakılamayacak kadar zarif birisi ![]() ![]() ![]() Uzun bir aradan sonra foruma geri döndüm, bu kadar geciktiğim için umarım beni affedersiniz arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
suskun
|
![]() Tanımıyorum ama şuan gördüğüm ve yazılarını okuduğum kadarıyla sevecen,Hatırı sayılır ve sitenin sevilenlerinden biri ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Duygusal zekâsı yüksek sanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
suskun
|
![]() çok bilgili,ve bilgisiyle aranan özellikte ve kişikte birisine benziyo ve çokta iyi birisine benziyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() İnsana "Vay be, ben neymişim böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Ya gittiğimden beri ne güzel insanlar gelmiş buralara ya) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
suskun
|
![]() oldukça kültürlü ve insanı sözleriyle etkileyen biri söylemiştim ve yinede söylüyorum bence zekasıyla olsun edebiyatıyla olsun kültürüyle olsun aranan kişilerden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Şimdi mutluluktan düşüp bayılacağım :)) Teşekkür ederim tekrar ![]() Ve gene dediğim gibi, hedefi on ikiden vurmasını bilen, duygusal zekâsı bir hayli yüksek, sözlerindeki zerafete hayran olunacak bir insan ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
suskun
|
![]() Mutluluğu yudum yudum değilde kadeh kadeh içmesini seven birisi bence yakın arkadaşları mutsuz olduğunda anında bir espiriyle morellleri düzeltebilcek biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|