Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ait, atama, bakanlıklarına, bayındırlık, eğitim, ile, iskan, kararları, köyişleri, milli, sağlık, sanayi, tarım, ticaret

Milli Eğitim, Bayındırlık Ve İskan, Sağlık, Tarım Ve Köyişleri İle Sanayi Ve Ticaret Bakanlıklarına Ait Atama Kararları 29-05-2003

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Milli Eğitim, Bayındırlık Ve İskan, Sağlık, Tarım Ve Köyişleri İle Sanayi Ve Ticaret Bakanlıklarına Ait Atama Kararları 29-05-2003

MilliEğitim Bakanlığından:

KararSayısı : 2003/43481 Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Gaziantep BölgeMüdürü Ruhi MÜLAYİM'in başka bir göreve atanmak üzere bu görevindenalınması 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür2Bu Kararı Milli Eğitim Bakanı yürütür27Mayıs 2003AhmetNecdet SEZERCUMHURBAŞKANI

Recep Tayyip ERDOÐAN Doç Dr H ÇELİK Başbakan Milli Eğitim Bakanı MilliEğitim Bakanlığından:

KararSayısı : 2003/43491 Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Bursa BölgeMüdürü Adnan DEMİRCİOÐLU'nun başka bir göreve atanmak üzere bu görevindenalınması 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür2Bu Kararı Milli Eğitim Bakanı yürütür27Mayıs 2003AhmetNecdet SEZERCUMHURBAŞKANI

Recep Tayyip ERDOÐAN Doç Dr H ÇELİK Başbakan Milli Eğitim Bakanı MilliEğitim Bakanlığından:

KararSayısı : 2003/43501 Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3000 ek göstergeli Yüksek ÖğrenimKredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Malatya Bölge Müdürlüğüne VanBölge Müdürü Necati YAVUZER'in,Busuretle boşalacak olan 1 inciderece kadrolu ve + 3000 ek göstergeli Van Bölge Müdürlüğüne DiyarbakırBölge Müdür Yardımcısı Ramazan YILDIRIM'ın atanmaları, 657 sayılıKanunun 68/B ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğinceuygun görülmüştür2Bu Kararı Milli Eğitim Bakanı yürütür27Mayıs 2003AhmetNecdet SEZERCUMHURBAŞKANI

Recep Tayyip ERDOÐAN Doç Dr H ÇELİK Başbakan Milli Eğitim Bakanı Bayındırlıkve İskan Bakanlığından:

KararSayısı : 2003/43511 İller Bankası Genel Müdürlüğünde;İstanbul1 inci Bölge Müdürü Mehmet VERKAYA'nın başka bir göreve atanmak üzerebu görevinden alınması,Busuretle boşalan 1 inci derece kadrolu + 3000 ek göstergeli İstanbul 1 inci BölgeMüdürlüğüne Sivas 15 inci Bölge Müdürü İlhan BAYRAM'ın atanması,657sayılı Kanunun 76 ncı, 2477 sayılı Kanunun 2 nci maddeleri gereğince uygungörülmüştür2Bu Kararı Bayındırlık ve İskan Bakanı yürütür27Mayıs 2003AhmetNecdet SEZERCUMHURBAŞKANI

Recep Tayyip ERDOÐAN Z ERGEZEN Başbakan Bayındırlık ve İskan Bakanı SağlıkBakanlığından:

KararSayısı : 2003/43521 Bakanlık Müşaviri Ertan ÇİÇEK'in, başka bir göreve atanmak üzerebu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanun'un 2 nci maddesi gereğinceuygun görülmüştür2Bu Kararı Sağlık Bakanı yürütür27Mayıs 2003AhmetNecdet SEZERCUMHURBAŞKANI

Recep Tayyip ERDOÐAN Prof Dr R AKDAÐ Başbakan Sağlık Bakanı Tarımve Köyişleri Bakanlığından:

KararSayısı : 2003/43531 Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3000 ek göstergeli Iğdır İl MüdürlüğüneMehmet KISKAÇ'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür2Bu Kararı Tarım ve Köyişleri Bakanı yürütür27Mayıs 2003AhmetNecdet SEZERCUMHURBAŞKANI

Recep Tayyip ERDOÐAN Prof Dr S GÜÇLÜ Başbakan Tarım ve Köyişleri Bakanı Sanayive Ticaret Bakanlığından:

KararSayısı : 2003/43551 Adana İl Sanayi ve Ticaret Müdürü Hüseyin PAKSOY'un başka bir göreveatanmak üzere bu görevinden alınması; 2451 sayılı Kanun'un 2 nci maddesigereğince uygun görülmüştür2Bu Kararı Sanayi ve Ticaret Bakanı yürütür27Mayıs 2003AhmetNecdet SEZERCUMHURBAŞKANI

Recep Tayyip ERDOÐAN A COŞKUN Başbakan Sanayi ve Ticaret Bakanı Yönetmelik[/b]

Resmi Gazete Sayı : 25122

Resmi Gazete Tarih : 29-05-2003

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com