Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruhepatitb durumu

Soru:"Hepatitb Durumu"

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Hepatitb Durumu"

ilk önce bana zaman ayrdiginiz icin tesekkür ederimalmanyada yasiyorum,doktor bütün testleri yaptiilk aylarda,ast 95 alt 230 dudoktor virusun vücuda yeni girdigini söyledi2ay sonraki testlerde hbe,den anti hbe,ye gecis olmusama virus miktari fazlaymis,10,4 bana 3ay sonra bi daha tahlil yapmami söyledi doktorbende 1hafta önce karaciger enzimleri baktirdim(21208)ast 66 alt 150, yani6ay bekleme süresi doldusag tarafta agrilarim var,asiri gaz cikarmasizce virus vücuttan atilmis olsa bilebu agrilar olabilirmi,yada enzimler hafif bendeki gibi yüksek olabilirmi??cünki bana anti hbe,ye gecis oldugundan vücudumun hastaligi yeniyor dedilerocagin 12 sende hastanede randevu aldimsizce su anki durumum nedirpiskolojim cok zayif hergün hastaligi düsünüyorum acaba hayat boyu bu virusu tasiyacammi diyeevlenirsem esime nasil söyliyecem diye asiri takintilarim varkaracigere akliniza ney iyi gelen dogal takviyeler varsa kullandimdevedikeni,lavanta ,vsiyi calismalar hocam
UzmDr Esin KORKUT

21 14:46:19

Hepatit iyileşmeye çalışırken de karaciğer enzimlerinde yükselmeye neden olabilir Takiplerde sıkıntı çıkacak olursa doktorunuz size zaten tedavi önerecktir Eşinize kesinlikle söylemenizi hatta aşılarını yaptırmanızı öneririm Aksi halde bulşamya neden olacaksınız geçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com