Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorutam uykuya daldığım anda canım bedenimden ayrılıyor sanki

Soru:"Tam Uykuya Daldığım Anda Canım Bedenimden Ayrılıyor Sanki"

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Tam Uykuya Daldığım Anda Canım Bedenimden Ayrılıyor Sanki"

Dr hanım iyi geceler sizlerden ricam beni aydınlatmanız
ben yedi sene gibi bir zaman seroxsat 20 mg ilaç kullanıyorum ilk altı ay sürekli kullandım ve daha sonra ***** almaya başladım vede ilacımıda kullandım bir çok kere ilacın dozajını düşürerek bıraktım ama baktım olmuyor yine başladım yine bıraktım ve şu an ayda beş altı sefer ***** alıyor ve günde bir tanede ilaç alıyorum bu yedi sene gibi zamanım hep böyle geçti yalnız şu an bir sorunum var daha evvelde olmuştu tam uykuya dalacığım zaman sanki canım çıkıyor yani ölümün son haddinde gibi uyanıyor ve zıplıyorum uyandıktan sonra nefes alıp verdikten sonra düzeliyorum yine uyuklamaya çalıştığım anda yine aynı olay oluyor ben bunu kafama takmıyorum yani böyle bir düşünceyle falanda uyumuyorum sadece istediğim rahat uyumak ama böyle oluyor ve sonunda sabaha doğru uyuyorum ve ***** aldığım zamanlar böyle olmuyor bildiğim kadarı ile kolesturelim yüksek ve doktoruma bu olayı danıştım elektro çektirdi ve badi ile başlayan bir sonuç çıkardı tabi olur dedi şimdi ben ne yapmalıyım bu ilaçtan nasıl kurtulurum ve benim rahatsızlığım ilaçdanmı kaynaklanıyor bu ilacı uzun zamandır kulanmamam gerektiğinide biliyorum ama olmuyor *****lede kullanmamam gerektiğinide biliyorum ama çok sinirli ve kafayı herşeye takan bir insanım sorunlarda hiç bir zaman bitmiyor ve daha önceleri iki sefer intihar girişiminde bulundum ama olmadı sorunlarda beni hiç bırakmıyor hep anne baba kardeş sorunları hiçmi hiç yakamı bırakmıyor ve sinirlendiğim zaman hemen *****e sarılıyorum ve yalnızlığı seviyorum sessizliği seviyorum insanlardanda kaçar oldum ama şunu söylemek isterim *****ün nasıl bir bela olduğunuda biliyorum ve mümkün olduğu kadarda uzak duruyorum sadece sinirlerime hakim olamadığım zamanlar kullanıyorum ben memurum ve işimede özen gösteren ve kendimi sorunlardan uzak tutup işeme sarılan birisiyim bana yardımcı olursanız sevinirim selamalar saygılar
DoçDr Cahide Topsakal

0719:48:15

BU anlattiginiz kesinlikle panik atak, yani ruhsal bir rahatsizlik ama tedavi olabilen bir sey, aldiginiz ilaclar *****le de celisirse bu tabloyu belki yapabilir ama sart da degil, onun icin endiselenmeyinbunun icin ya psikiatri doktorunuza gideceksiniz ya da mevcut olandan memnun degilseniz bir baskasinin yardimini alacaksiniz, biz beyin cerrahlarinin alanina ne yazikki girmiyor sizin durumunuz, cok gecmis olsunDoc Dr Cahide Topsakal0 216 550 3737

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com