Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukulak cinlamasi

Soru:"Kulak Cinlamasi"

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Kulak Cinlamasi"

doktor bey hayırlı aksamlar; hocam bundan 6 gün önce grip maceram basladı suan 6günümdeyim sabah 1 uyandım sol kulagımda cınlama aldırı etmedim griptendir gecer dedimsuan 6gün olmasına ragmen griple beraber kulak cınlamam devam ediyorcok rahatsız edici hocam cınnnnnnnn bu ses mahvediyor benibas dönmesi şikayeti nedeni ile sefal 25 mg kullanıyorum doktor vermişti acaba bu ilacın yan etkisi olabilirmi ama ilac bitmek üzre hic şikayetim yoktu nerden cıktı bu cınlama anlamıs değilimbu cınlama gripten dolayımı sefal denmi? yoksa baska nedeni olabilirmi hocam?
DoçDr Mehmet GÜNDÜZ

02 15:52:25

bahsettiginiz durum gecirdiginiz ust solunum yolu enfeksiyonunun ic kulagi tutmasina bagli olabilir oncelikle bir isitme testi yaptirmanizi tavsiye ediyorum bazen bu durumlar ani isitme kaybiyla beraber olabiliyor sefal genellikle araba tutmasina bagli bulanti kusma icin verilen bir antihistaminik bu ilactan sorun oldugunu zannetmiyorum bir kbb hekimine muayene olup, cinlama icin gerekli ilaci almanizi tavsiye ediyorum alacaginiz damar genisletici ilaclarla kisa surede rahatlayacaginizi dusunuyorum gecmis olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com