Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruhastalik hastasimiyimm

Soru:"Hastalik Hastasimiyimm"

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Hastalik Hastasimiyimm"

merhabalar ben hollandadan asya
28 yasindayim,,gogsumde elime gelen kitleler olusmustu 2 yil once hastaneye gttim memografi ve eko yapildiadet doneminde olan bezeler denildi onemli birsey yoktu,,
bu sene tekrar bezeler olustu ve yasim cok genc oldugundan sadece eko yapildive ekoda elime gelen yerde dehil baska bir yerde bir kitle goruldu ve doktor o kitlenin ne oldugunu ogrenmek icin kitleden igne yoluyla hucre aldikitle cok sert oldugu icin ilk denemede sivi cekilemedive birdaha denendi ve ikincide kitleden sivi cekilebildi ve sivi direk padogolaga gonderildi ve ve sonuclarda olumsuz birsey cikmadinormal bir beze,,onemli oanhicbirsey yokkfakat ben hala korkuyorumm sonucta hicbirsey cikmamamsina ragmen icimde hep bir korku vardoktoruma emeri yapilmasini istedigimi soyluyorumm fakat gerek olmadigini herseyin cok normal oldugunu soyluyorayni zamanda sol koltuk altimda bir agri varher banyoya gectigimde kontrol ediyorum fakat hep elime birseyler geliyorrbelkide gogsumu tanimiyorummbelkide gogus kaslarimdirrbilmiyorum ama cok tedirginimmgoguslerimi ellemeye dahi korkuyorumgoguslerimle aramda bir uzaklasma oldu nezaman ellesem elime birseyler geliyorrmemografi ve ekoda hersey iyi cikti sizce emeri yaptirmama gerek varmi ben cokmu abartiyorummailemde kanser hastasi olan hic kimse yokk
igneylehucre cekilmesini bir zarari varmidirr
bana yardimci olursaniz cok sevinirimm
turkcemin bozuklugundan dolayi ozur dilerimm
iyi gecelerrlutfen yardimci olunn

UzmDr Alaattin OZTURK

03 09:38:56

Şikayetleriniz ve bulgularınıza göre geken yapılmış Hatta bu yaşta mammografi yaptırmamamıza rağmen size yapılmış Sonuçlar iyi çıkmış Genç bayanlarda sıklıkla gördüğümüz fibroadenom (Adenofibrozis) tesbit edilmiş Bu önemli bir durum değildir Tedavi edilmesi gerekmez Sadece kitleler 2 cmi geçerse memede şekil bozukluğu yaparsa alınabilirler Ama kötü bir hstalık ortada yok Endişe etmeyin Normal hayatınza devam edin

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com