İzmir'in Kalbinde Kalp Kongresi |
08-18-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İzmir'in Kalbinde Kalp Kongresikalp ve damar hastalıkları, hipertansiyon, kalp yetmezliği, ritim bozuklukları gibi başlıkların ele alınacağı toplantıda hekimler için EKG Kursu ve EKG Pratiği de yer alacak Metabolik sendrom, yüksek tansiyon, koroner arter hastalığı, kalp yetmezliği, kalp kapağı hastalıkları, diyabet & başlıkları altında oturumlar yapılacak 1 Aile Hekimliği Kardiyoloji Eğitim Toplantısı ve Uygulamalı EKG Kursu, Kardiyoloji Pratisyenleri Derneği ve İzmir Aile Hekimleri Derneği tarafından düzenleniyor Kardiyoloji Pratisyenleri Derneği, başta aile hekimleri olmak üzere kardiyovasküler hastalıklarla ilişkili olan tüm branş hekimlerinin ve yardımcı sağlık personelinin mezuniyet sonrası eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla kuruldu Derneğin ilk faaliyeti olarak, İzmir Aile Hekimleri Derneği (İZAHED) ile işbirliği hayata geçirildi ve 11 13 Ocak 2008 tarihinde Çeşme Sheraton Otel de aile hekimlerine yönelik iki günlük bir eğitim toplantısı organize edildi Bu toplantı ile aile hekimlerinin mezuniyet sonrası eğitimine katkıda bulunmanın yanı sıra kardiyoloji alanında çalışan hekimler ile sosyal ilişki ve iletişimlerinin geliştirilmesi de amaçlanıyor Toplantı, hekimlerden gelecek istek ve öneriler doğrultusunda şekillenecek eğitim oturumlarının ilk halkası olacak İlerleyen günlerde katılımcı doktorlar kardiyolojideki gelişmeler hakkında internetten de bilgilendirilecek wwwpratikardiyolojiorg adı ile yeni hizmete giren bu site vasıtasıyla günlük mesleki hayatlarında karşılaştıkları vakalar ile ilgili soruları da konunun uzmanlarına yöneltebilecekler 11-13 Ocak tarihleri arasında, Sheraton Çeşme Otel deki toplantının son gününde uygulamalı EKG kursu da var Kaynak : Baypostacom |
|