Türk Toraks Derneği Vi. Kış Okulu - 23-27 Ocak 2007 |
08-18-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Toraks Derneği Vi. Kış Okulu - 23-27 Ocak 2007Türk Toraks Derneği VI Kış Okulu - 23-27 Ocak 2007 Ülkemiz tıp fakülteleri ve eğitim hastanelerinde göğüs hastalıkları uzmanlık eğitimi almakta olan 3-4 yıl asistanlarının göğüs hastalıklarıyla ilgili temel konularda bilgilerini artırmak ve uzmanlık eğitimini standardize etmek amacıyla düzenlenen TTDO VI Kış Okulu 23-27 Ocak 2007 tarihleri arasında İzmir Çeşme Ilıca Otel&de gerçekleştirildi Programa 29 il ve 44 Eğitim Kurumundan103 asistan ile 27 eğitimci katıldı TTD Merkez Yönetim Kurulu üyeleri de son gün Kış Okuluna katıldılar Kış okulunda Göğüs Hastalıklarıyla ilgili temel konuların tümü, alanında yetkin eğitimciler tarafından aktarıldı Her biri 75 dakika süren derslerin, ilk 45 dakikası teorik anlatıma ve kalan 30 dakikası ise, key-pad destekli olgu bazlı interaktif tartışmalara ayrıldı TTDO Kış Okulu, Türk Tabipleri Birliği STE Kredilendirme Kurulu tarafından 30 STE puanıyla kredilendirildi TTD Kış Okulunun 2007 programı, paramedikal konulardaki sunumlar ve çeşitli sosyal etkinlikler ile zenginleştirildi TTD Kış Okuluna katılan asistanların konaklama ve katılım ücretleri, TTD tarafından karşılanmaktadır TTDO Kış Okulunda sunulan derslerin metinlerine TTD Okulu sayfalarından ulaşılabiliyor Sunum slaytlarına da çok yakında ulaşılabilecek Kış Okulu slaytlarına ulaşmak için tıklayınız 23-27 Ocak 2007 İzmir Çeşme Ilıca Oteli TTDO Kış Okulunun Amacı: Türk Toraks Derneği Okulu Kış Okulu, ülkemiz tıp fakülteleri ve eğitim hastanelerinde göğüs hastalıkları uzmanlık eğitimi almakta olan 3-4 yıl asistanlarının göğüs hastalıklarıyla ilgili temel konularda bilgilerini artırmak ve uzmanlık eğitimini standardize etmek amacıyla düzenlenir TTDO Kış Okulu Hedefleri: · Ülkemizde göğüs hastalıkları uzmanlık eğitimi almakta olan tüm asistanların eğitimine katkıda bulunmak, · Göğüs hastalıklarıyla ilgili ana konuların tümünün, konusunda yetkinleşmiş ve uzmanlaşmış eğitimciler aracılığıyla interaktif bir ortamda ve olgu temelli olarak tartışılmasını sağlamak, · Ülkemizdeki göğüs hastalıkları uzmanlık eğitimini standardize etmek, · Göğüs hastalıkları asistanları arasında tanışma, dayanışma ve işbirliğine imkan sağlamak, · Uzmanlık eğitimi veren farklı kurumlar arasındaki işbirliğinin gelişmesine katkıda bulunmak, · Göğüs hastalıkları asistanlarıyla göğüs hastalıkları uzmanlık derneği olan Türk Toraks Derneği arasındaki ilişki ve işbirliğini geliştirmektir TTDO Kış Okulu Yönetimi Kış okulu programı, asistanlarımızın talep ve gereksinimlerine göre ve Ülkemiz koşulları dikkate alınarak, TTD&nin Çalışma Grupları sekreterleri, asistan ve uzman doktor temsilcilerinden oluşan TTD Okulu Genel Kurulu tarafından hazırlanıp, TTD Merkez Yönetim Kurulunun onayıyla, TTDO Yürütme Kurulu tarafından organize edilmektedir Kış Okuluyla ilgili her türlü soru, görüş ve isteklerinizi alttaki isimlere iletebilirsiniz TTDO Kış Okulu Yöneticisi Prof Dr Tevfik ÖZLü TTDO Başkanı toraks@toraksorgtr Faks: 0312 490 41 42 TTDO Kış Okulu Sekreteri Doç Dr Akın KAYA TTDO Sekreteri toraks@toraksorgtr Faks: 0312 490 41 42 Kaynak: toraksorgtr |
|