Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruanıden kalbım hızlı atmaya basladı basım dondu

Soru:"Anıden Kalbım Hızlı Atmaya Basladı Basım Dondu"

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Anıden Kalbım Hızlı Atmaya Basladı Basım Dondu"

ben 19 yasındayım yaklasık ıkı sene once kalp carpıntısı nedenıyle doktora gıttım ekg cektıler bı sorun cıkmadı kan testı yapdılar gıne normal cıktı bı zaman sora normale dondu gayet iidi bundan 2 hafta once yıne aynı sorunla karsılastım anıden kalbım hızlı atmaya basladı basım dondu basımda agırlık hısettım odan sora kalp carpıntıları 2 haftadır dewam edıyor elerımde hafıf tıtreme oluyor bunu nedeni ne olabilir kafama cok takıorum psıkolajık oladugunada ınanıorum yardım edersenız sewınrıım sımdıden tesekkurler
Dr Editor Saglikdanis

2303 1505

Çarpıntınız için öncelikle Holter takılıp bir günlük ritim ölçümü gerekir çarpıntı yapabilecek diğer sık nedenler ekart edilmelidir
kansızlıkhipertiroidipanik reaksiyonuanlattıklarınız PAT ı (paroksismal atriyal taşikardiyi) de anımsatıyor

sorunuzunuz kardiyolog öncelikle sonra gerekirse psikiyatrist tarafından çözülebilir

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com