Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorucastleman hastalığı ve boyunda kitle

Soru:"Castleman Hastalığı Ve Boyunda Kitle"

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Castleman Hastalığı Ve Boyunda Kitle"

Merhaba doktor bey ben hataydan ayşenur 23 yaşındayım1 yıl önce boyunda 6 cmlik kitle vardı alındı ve sonucunda castleman hastalığı tanısı aldım şuanda boyunda ve kasık bölgesinde en küçüğü 5mm olmak üzere en büyük 15mm çapında lenf bezeleri var Sizinde bu hastalık hakkında araştırmalarınızı okudumBana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum Gerekirse yanınıza da gelebilirim Teşekkür ederim
DoçDr M Akif BUYUKBESE

03 20:51:20

Castlemanla ilgili 2 yayinimiz var Burada diger hekim arkadaslarin dikkatini cekmek istemiztik ulkemizde sanildigindan daha fazla castleman olabilir zira, lenf bezleri dogru tetkik edilmeyebiliyor Amerikadayim ve arastirma merkezinde diyabet yani sekerle ilgileniyorum Ulkemizde castlemanla ilgilenecek bolumler daha cok universite hastanelerinin hematoloji bolumleridir Istanbul Capa ve Ankaradaki universite hastanelerinde oransal olarak bu hastaligin takip dokumantasyonu daha fazla olacaktir Dunya literaturune kisaca baktim halen yazilar ciziler devam ediyor Biz makaleyi yazarken 3 tipi vardi ve tiplendirmeyi patolog yapiyordu Dolayisiyla patoloji raporu onem arzediyor Tipine gore kendiliginden gecme durumu da olabiliyor Yeni bir makalede herpesin 8 numarali virusu var ise sizde ona yonelik bir tedavi basarili sonuc verebiliyor Yurt disina cikmadan once ulkemizin sartlarini iyi arastiralim Bulundugunuz ilde hematologlardan da referans alabilirsinizGelismelerden ahberdar edinSifalar

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com