Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruenüresiz

Soru:"Enüresiz"

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Enüresiz"

hocam ben 29 yaşındayım çoçukken kafadana aldığım darbe sonucu burun kırıklığı ve sol kulağım duymadı ben geceleri alt ışlatma problemim var daha önce kullanmadığım ilaç kalmadı ve doktor ama kulağım duymadığını bahsetmedim benim bu hastalıktan kurtulma sansım varmıdır teşekürler yaş 28 cinsiyet erkek

UzmDr Mehmet KALKAN

0204 12:29:04

rahatsızlıgınız kafa travması sonrası da gelişmiş olabilecek herhangıbır norolojık hastalıgın etkısı ile de oluşabilir bu nedenle norolojık , psikiyatrik ve urolojık muayene urodınamık ınceleme sonucunda karar verılmesı gerekır gecmıs olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com