Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
astım, hastalığı, havuzları, yüzme

Astım Hastalığı Ve Yüzme Havuzları

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Astım Hastalığı Ve Yüzme Havuzları

astım hastalığı ve yüzme havuzları

Avrupa’da astım hastası olan çocuk sayısındaki artışın kapalı yüzme havuzlarında kullanılan klordan kaynaklandığı bildiriliyor

Belçika’da Louvain Üniversitesi’nin 21 Avrupa ülkesinde 13-14 yaşlarındaki 190 bin çocuk üzerinde yaptığı araştırmada havuzlarda kullanılan klorun astım vakalarını artırdığı ortaya çıktı

Araştırmaya göre idrar, ter ve diğer organik maddeler klorla temas ettiğinde zararlı yan maddeler oluşuyor

Kapalı havuzların bulunduğu mekanlarda havalandırmanın yeterli olmaması ise sorunu daha da ciddileştiriyor VOA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com