Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayvanları, sevmiyorum

Hayvanları Sevmiyorum...

Eski 03-22-2007   #1
rebellious23

Hayvanları Sevmiyorum...

Hayvanları Sevmiyorum Kimse Kusura Bakmasın!

1) Tünellerde park lambası ya da farlar yerine dörtlüleri yakan ÖKÜZLERİ

2) Lastiği patladığında bunu sol şeritte değiştiren DEVELERİ

3) Yaya geçsin diye yavaşladığınız veya durduğunuzda sağınızdan solunuzdan bir de size ters ters bakarak geçen ÇAKALLARI

4) Far ayarının ne demek olduğunu bilmeyip ya da ona verilecek 3-5 kuruşu servet sanıp arkanızdan gözünüzü kamaştıran DAVARLARI

5) Karda önden çekişli arabasının arka tekerlerine zincir takıp, sonra "Abi bi el atsana" diye yardım isteyen EŞEKLERİ

6) Dakikalarca aynalarına bakmadan otobanın sol şeridine sizin süratinizden en az 50-60 km yavaş giderek salınan KOYUNLARI

7) Yeni yıkadığınız arabanızı batırmakla mükellef cam yıkama fiskıyesini ayarlamaktan aciz BEYGİRLERİ

Arabasına biriktirip çöpe atması gerekenleri yola atan MANDALARI

9) Trafik 10 saniye durduğunda kornaya basan AYILARI

10) Heryere tüküren LAMALARI

11) Kapısına geldiği adamın ziline basmaktansa sürekli kornasına basmayı tercih eden SIĞIRLARI

sevmiyorum abi!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com