![]() |
Hayvanları Sevmiyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
rebellious23
|
Hayvanları Sevmiyorum...Hayvanları Sevmiyorum Kimse Kusura Bakmasın ![]() ![]() 1) Tünellerde park lambası ya da farlar yerine dörtlüleri yakan ÖKÜZLERİ ![]() ![]() ![]() 2) Lastiği patladığında bunu sol şeritte değiştiren DEVELERİ ![]() ![]() ![]() 3) Yaya geçsin diye yavaşladığınız veya durduğunuzda sağınızdan solunuzdan bir de size ters ters bakarak geçen ÇAKALLARI ![]() ![]() ![]() 4) Far ayarının ne demek olduğunu bilmeyip ya da ona verilecek 3-5 kuruşu servet sanıp arkanızdan gözünüzü kamaştıran DAVARLARI ![]() ![]() ![]() 5) Karda önden çekişli arabasının arka tekerlerine zincir takıp, sonra "Abi bi el atsana" diye yardım isteyen EŞEKLERİ ![]() ![]() ![]() 6) Dakikalarca aynalarına bakmadan otobanın sol şeridine sizin süratinizden en az 50-60 km ![]() ![]() ![]() ![]() 7) Yeni yıkadığınız arabanızı batırmakla mükellef cam yıkama fiskıyesini ayarlamaktan aciz BEYGİRLERİ ![]() ![]() ![]() Arabasına biriktirip çöpe atması gerekenleri yola atan MANDALARI ![]() ![]() ![]() 9) Trafik 10 saniye durduğunda kornaya basan AYILARI ![]() ![]() ![]() 10) Heryere tüküren LAMALARI ![]() ![]() ![]() 11) Kapısına geldiği adamın ziline basmaktansa sürekli kornasına basmayı tercih eden SIĞIRLARI sevmiyorum abi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|