Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
araştirma, bölge, eğitim, hastanesi, samsunda, yapimi

Samsunda Bölge Eğitim Ve Araştirma Hastanesi Yapimi

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Samsunda Bölge Eğitim Ve Araştirma Hastanesi Yapimi

SAMSUNDA BÖLGE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YAPIMI

70 milyon YTL proje bedelli eğitim araştırma hastanesinin kaba inşaatının yüzde 10u tamamlandı

Samsun''da, bu yıl içerisinde inşaat çalışmalarına başlanan 70 milyon YTL proje bedelli Eğitim ve Araştırma Hastanesi''nin kaba inşaatının yüzde 10''unun tamamlandığı bildirildi

Kıranköy Mahallesi eski Havaalanı arazisi üzerinde 76 bin metrekare alan üzerinde 10 blok 400 yatak kapasiteli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapımına 2007 yılı ortalarında başlandı Türkerler İnşaat tarafından yapılan ve 70 milyon 210 bin YTL mal olacak hastane inşaatı hızlı bir şekilde sürerken, 2009 yılı sonunda hastanenin tamamlanması planlanıyor Sağlık Yayıncılık

Karadeniz Bölgesi''ne hitap edecek olan 400 yataklı hastanede 191 poliklinik, 10 diyaliz ünitesi, 13 ameliyathane, 2 jinekolojik ameliyathane, 8 doğumhane, 13 cerrahi yoğun bakım, 22 medikal yoğun bakım üniteleri, 220 araç kapasiteli kapalı otopark, 400 kapasiteli açık otopark bin 260 metrekarelik lojistik depo yer alacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com