Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eğitimi, kadınlara, kuran, kursunda, sağlık

Kuran Kursunda Kadınlara Sağlık Eğitimi

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kuran Kursunda Kadınlara Sağlık Eğitimi

BOLU İl Sağlık Müdürlüğü, Kuran kurslarında kadınlara meme kanserine karşı muayene, anne sütü, osteoporoz, beslenme ve obezite ile ilgili bilgi veriyor

Kuran kurslarına katılan kadınlara sağlık müdürlüğü ve müftülüğün ortaklaşa başlattığı çalışma kapsamında sağlık eğitimi veriliyor Eğitim Şubesi, Ana Çocuk Sağlığı ve Toplum Sağlığı görevlileri kurslarda meme muayenesi, anne sütü, osteoporoz, beslenme ve obezite konularında slayt ve maketler üzerinde bilgiler aktarıyorlar Bolu İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürü Dr Meltem Çağlar, şu ana kadar 34 kursta 675 kadına eğitim verdiklerini belirterek, “Kuran kursuna katılan kadınlara kendi kendine meme muayenesi, anne sütünün önemi, osteoporoz, dengeli beslenme ve obezite konularında, uzman kişiler tarafından bilgi veriliyor Eğitim çalışmalarımız devam ediyor” dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com