![]() |
Yaşamak İçin Yiyenlere Duyurulur.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşamak İçin Yiyenlere Duyurulur..Adam, "Kimyasal ürünler" yazan markete girmiş: - Eeeee, yüz gram cıva verir misin? - Abicim cıva kalmadı ama istersen sana bir kilo midye dolması vereyim, içinde istemediğin kadar var! - Alfatoksin var mı? - Yok kardeşim! Yerfıstığı al, incir al, fındık al, antepfıstığı al ![]() ![]() ![]() Hepsinin içinde "alfatoksin" bulunur ![]() - Kanserojen etkili "methamidophos" satıyor musunuz? Methamidophos pahalıya gelir, çarlistonbiber alın zaten promosyon olarak veriyoruz sayın abicim! - Karbonmonoksit, karbondioksit, kükürtmonoksit ve kükürtdioksit gibi zehirli gazlar alacaktım? - Kes bir döner! Abicim döneri tüp gaz alevine yapıştırarak pişiriyoruz, içinde istediklerinizin hepsi var! - Demir sülfat gübresi ve kanserojen 'oksidation fetroamin' alacaktım? - Tabii verelim! Tart oğlum oradan amcana bir kilo siyah zeytin! - Pestisit bulunur mu? - Bulunmaz efendim, boşuna aramayın! Gidin manavdan, salatalık, kiraz, kavun, domates, biber, çilek, elma, greyfurt alın ![]() ![]() ![]() - Hidrokarbon var mı? - Bak güzel kardeşim zeytinyağı verelim, bir güzel süz, içinde bol bol var! - Asesülfam, aspartam, antioksidan, olestra, nitrit ve nitrat alacaktım? - Kardeşim bunca şeyi ayrı ayrı alacağına hazır gıda, dondurma, çikolata, gofret, dondurulmuş gıda, konserve balık alsana ![]() ![]() ![]() - Hidrol ve parafin alacaktım? - Hemen efendim, size halis bal ve parafin için yanında üzüm veriyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|