![]() |
Önce Ceviz Atıştırın, Tok Karnına Yemeğe Çıkın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Önce Ceviz Atıştırın, Tok Karnına Yemeğe ÇıkınRestoranda sağlıklı ve düzgün beslenmek zor değil! Yemeğe bir kadeh suyla başlayın ve salatayla bitirin! 30 dakika önce de mutlaka bir-iki ceviz atıştırın, kendinizi tok hisseder çok fazla yemezsiniz! ![]() ![]() Bize göre, restoran fiyaskoları; sadece yemeklerinizi servis yapan garson üzerinize bir şey döktüğünde ya da bırakacağınız bahşişi yanlış hesapladığınızda ortaya çıkmıyor! Söz konusu sağlığınız olunca, 'fiyasko', yemeğin ilk ve son 10 dakikasında ortaya çıkabilir ![]() ![]() YEMEKTEN ÖNCE CEVİZ YİYİN * Açlıktan ölüyorken yemeğe gitmeyin! Yemekten önce, altı-yedi tane ceviz atıştırabilirsiniz ![]() ![]() ![]() İLK 10 DAKİKADA YAPILACAK * Kadeh kaldırın ama su dolu bir kadeh ![]() ![]() * Ekmek yerine, doğranmış sebzeler isteyin ![]() ![]() * Zeytinyağına ekmek bandırın ![]() ![]() ![]() * Yağı ve sirkeyi mutlaka masanıza isteyin ![]() ![]() SON 10 DAKİKADA YAPILACAK * Paylaşın! Her dört-beş kişi için bir tatlı sipariş edin ve gelen tatlıdan sadece bir-iki çatal alın ![]() ![]() ![]() * İçtiğiniz şarabın tadını çıkarın ![]() ![]() ![]() * Avrupalılar gibi yapın; yediğiniz son şey salata olsun! |
![]() |
![]() |
|