![]() |
Anne: ?Oyuncak Bebek Sandım? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anne: ?Oyuncak Bebek Sandım?![]() İngiltere?de siyahi bir anne sezeryanla beyaz tenli, sarışın ve yeşil gözlü bir kız çocuğu dünyaya getirdi ![]() Güncelleme:20 Temmuz 2010 10:26 Albino? olmadığı kesinleşen bebek bilim insanlarını şoka uğrattı ![]() Güney Londra?nın Woolwich bölgesinde yaşayan Nijerya aslıllı siyahi Ihegboro çiftinin beyaz, sarışın ve mavi gözlü bebekleri oldu ![]() ![]() Mucize doğumu gerçekleştiren Queen Mary's hastanesinde görevli doktorlar, ailesinin Nmachi (Tanrı?nın güzeli) adını verdikleri bebeğin kesinlikle bir ?albino? olmadığını açıkladılar ![]() ANNE: ?OYUNCAK BEBEK SANDIM? Mucize bebeği sezeyanla dünyaya getiren Angela, yaşadıklarını şyle anlattı: ?Doğumdan sonra bebeği getirdiklerinde dilim tutuldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BABA: ?BU BEBEK BENİM Mİ?? Nijeryalı Ben Ihegboro, bebeğini gördüğünde şaşırdığını ve ilk sözünün ?Bu bebek benim mi?? olduğunu söyledi ![]() Doğumdan sonra eşiyle birlikte sessizce bebeği izlediklerini belirten 44 yaşındaki demir yolları işçisi Ben,?Onun bir albino olmadığından emindim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nmachi?nin kendi bebeğin olduğundan emin olduğunu vurgulayan Ben, ?Eşim bana karşı herzaman dürüst oldu ![]() ![]() ![]() PROFESÖR SYKES: ?OLAĞANÜSTÜ? İngiltere?nin önde gelen genetik uzmanlarında Oxford Üniversitesi İnsan Genetiği Bölüm Başkanı Prof ![]() ![]() Doğumu ?olağanüstü? olarak nitelendiren Profesör Sykes,?Bu durum Afro-Karayip toplumundaki çok genetik karışımdan kaynaklanıyor olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DHA ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|