Son Dakika.... |
03-21-2007 | #1 |
ErGENEKON_GS_48
|
Son Dakika....1 maç seyircisiziz! Ali Sami Yen'deki Trabzon maçında sahaya atılan bıçak yüzünden 1 maç seyircisiz kaldık! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray'a, Trabzonspor maçında atılan bıçak nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi Turkcell Süper Lig'in 24 haftasında Ali Sami Yen Stadı'nda Trabzonspor'u 2-1 yendiğimiz karşılaşmada sahaya atılan bıçak başımıza dert oldu PFDK bu olaydan dolayı kulübümüze 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi GSaray yemekte buluştu Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, futbol takımının teknik heyetiyle yemek yedi Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki yönetim kurulu toplantısının ardından kulüp başkanı Özhan Canaydın, yönetim kurulu üyeleri ve futbol takımının teknik heyeti, yemek için Beyti Restoran'a gitti Yemeğin kısa bir bölümü medyaya açık tutulurken, yönetim kurulu üyelerinden Celal Gürcan'ın, Kalamış Tesisleri'nde geçirdiği bir kaza, Ali Gürsoy'un, babasının rahatsızlığı, Işın Çelebi'nin, Ankara'daki işleri, Engin Akçakoca'nın ise IMF temsilcisi olarak Nijerya'da bulunması nedeniyle toplantı ve yemekte yer alamadıkları açıklandı Basın mensuplarına açıklamada bulunan kulüp başkanı Özhan Canaydın, rutin yönetim kurulu toplantısının ardından teknik heyetle yemek yediklerini belirterek, ''Bir sürü dalgalanmaları sizlerle birlikte seyrediyor ve okuyoruz Biz, birlik ve beraberlik içindeyiz ama aykırı fikirler olduğunda tartışırız, doğruyu bulmaya çalışırız'' dedi GSaray'da AGücü hazırlıkları Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 26 haftasında Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde akşam gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleri ve koşuyla başlayan futbolcular, daha sonra dar alanda teknik çalışma yaptılar Milli takımlara giden oyuncuların yanısıra sakatlıkları bulunan Aydın, Arda ve Okan, antrenmana katılmadı Bu arada ayak bileği aşil tendonunda zorlanma olan Tolga, antrenmanı yarıda bıraktı Tolga'nın durumunun, yarın yapılacak kontrolden sonra netlik kazanacağı bildirildi Galatasaray, yarın sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek