Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güçlendirici, hafıza, omega3

Hafıza Güçlendirici Omega-3

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hafıza Güçlendirici Omega-3

Oldukça önemli bir takviye bu omega-3 birçok omega 3 kaynağı var, omega-3'lü yumurta bile gördüm geçen markette netekim önemli ben newlife'ın efa haplarını kullanıyorum günlük omega 3 için baya etkili denemek isteyen olursa bedava deneyebilirsiniz şuradan: New Life - Ödüllü Yarışma | Facebook

peki omega-3 neye yarıyor, vücutta doğal olarak üretilmeyen bu yağ ile hafıza güçlendirilebiliyor ve beyin aktiviteleri arttırılabiliyor

bir de kardeşi omega-6 var o da çok önemli bence ikisi de vücut tarafından sentezlenmiyor cilt için önemli, yaşlanmayı geciktiriyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com