![]() |
Çok Pişmiş Et Pankreas Kanseri Riskini Artırıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Pişmiş Et Pankreas Kanseri Riskini ArtırıyorWashington (AA)- Düzenli olarak çok pişmiş, neredeyse yanmış et tüketmenin pankreas kanseri riskini artırdığı bildirildi ![]() ![]() Amerikan Kanser Araştırmaları Derneği yıllık konferansında açıklanan araştırmada, bilim adamları 9 yıl boyunca sağlıklı 62 bin 581 kişinin beslenme alışkanlıklarını inceledi ![]() ![]() ![]() Araştırmanın başındaki Anderson, et yemeyi sevenlerin pişirme sırasında ısıyı azaltması ya da yanmış parçaları ayırması gerektiğini vurguladı ![]() |
![]() |
![]() |
|