Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alışveriş, için, insan, kolay, sağlığı

İnsan Sağlığı İçin Kolay Alışveriş

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnsan Sağlığı İçin Kolay Alışveriş

Günümüzde yaşayan insanlarla, eski tarihte yaşayan insanlar arasında biraz araştırmalar yaptım Yaptığım bu araştırma da karşılaştığım en büyük olay ise yaşam süresi

Gerçekten de bakıldığı zaman yarım asır önce doğan insanlar bizden çok farklılar O zamanki yaşam süresi 100 yaşına kadar çıkarken günümüzde 35-40 yaşından sonra insanlarda tansiyon, şeker vb Hastalıklar çok görülmekte Bana kalırsa bunun nedeni sağlıksız beslenme ve spor yapmama Bunun için herkesin bu konu üzerinde dikkatli olmaları gerekir Çevremde gördüğüm kadarıyla herkeste bir tansiyon aleti merakı var Bunun nedeni de artık çoğu insanda tansiyon sorununun olması Bu alet benim babama da lazım olduğu için net ortamında bazı araştırmalar yaptım ve tansiyon aleti satan bir E-ticaret sitesiyle karşılaştım Ürünlerin fiyatını gördüğümde biraz şaşırdım Şaşırmamın sebebi de, ürünler hem kaliteli hem de ucuz ürünler Babama da sorduktan sonra bir tansiyon aleti siparişi verdim Hemen geri dönüş yapıldı Bu ilgiye karşı mutlu oldum Beni en çok şaşırtan olayda tansiyon aletinin Türkçe olarak ölçüm değeri vermesi İlk başta bana biraz inandırıcı gelmemişti ama, ürün elime ulaştığında gerçekten de böyle bir özelliği olması beni çok şaşırttı Sizlerde rahat ve güvenli alışverişler yapabilirsiniz Bende sizleri rahatlatmak adına bir şey daha açıklamak istiyorum Ürünlerin garanti belgesi mevcuttur O zaman herkese iyi alışverişler dilerim İyi günler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com