Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
heidi, klumdan, tüyoları, zayıflama

Heidi Klum'dan Zayıflama Tüyoları

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Heidi Klum'dan Zayıflama Tüyoları

Dördüncü bebeğine hamile olan süpermodel Heidi Klum, doğum sonrası zayıflama sırlarını paylaştı

Ünlü bir iç giyim firmasının modellerinden olan ve 2 çocuğunu doğurduktan 2 ay sonra podyuma çıkan 36 yaşındaki Heidi Klum, ''Doğumdan sonra forma girmek önceliğiniz olursa kilo vermeniz kolaylaşır'' dedi
Zayıflamak için korse gibi ürünler kullanmadığını, katı diyetler yapmadığını, yalnızca sağlıklı beslendiğini ve spor yaptığını belirten Klum ''Çocuklarımla parka gidip oyun oynuyorum Normal şeyler yapıyorum'' diye konuştu
''Hiç diyet yapmadım, ancak koltuğa yayılıp abur cubur da yemedim Sanırım herşeyden biraz yapmak gerekiyor'' diyen Klum, ''Kendime bu konuda hiç baskı yapmadım, ancak ben hemen forma girmenin daha iyi olacağını düşünürüm Eğer bunu uzun vadeye yayarsam başaramam gibi hissediyorum Doğumdan sonra eski durumuma döndüğüm zaman kendimi çok iyi hissediyorum Eski giysilerimi giyebilmek beni mutlu ediyor Bugüne dek bu yöntem hep işe yaradı'' diye konuştu
Sonbaharda 4 kez anne olacak olan Klum, şimdilerde ne giydiğiyle ilgili bir soruya ise, ''Şimdi bana modadan sözetmeyin İçine sığabileceğim birşey bulduğuma seviniyorum'' dedi
İngiliz şarkıcı Seal ile evli olan ve ondan 2 oğlu olan Klum, kız bebek bekliyor Klum'un, daha önceki beraberliğinden de bir kızı bulunuyor

AA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com