Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, mezuniyet, sevinci, tıpta

Ankara Tıp'ta Mezuniyet Sevinci

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ankara Tıp'ta Mezuniyet Sevinci

ANKARA TIP'TA MEZUNİYET SEVİNCİ

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan 327 doktor Morfoloji Binası bahçesinde gerçekleştirilen törende Hipokrat yemini ederek mesleğe adım attı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2008-2009 öğretim yılı mezuniyet töreni Morfoloji Binası bahçesinde gerçekleştirildi Prof Dr İlker Ökten'in eşliğinde 327 yeni mezun hipokrat yemini ederek, mesleğe ilk adımlarını attılar

Oldukça yoğun bir katılımın olduğu Törende bir konuşma yapan Üniversite Rektörü Prof Dr Cemal Taluğ, mezuniyet törenlerinin aslında aileler için düzenlendiğini, kendisinin de çocuklarının mezuniyetlerine katılan bir baba olarak bu duyguyu çok iyi anladığını belirtti Yeni doktorların Türk Tıbbına kazandırılmasında emeği geçen öğretim üyelerine de ayrıca şükran duygularını ifade eden Rektör Prof Dr Taluğ, “Hocalarımızın emeği ödenmez” şeklinde konuştu Sağlık Yayıncılık

Fakülte Dekanı Prof Dr İlker Ökten ise yaptığı konuşmasında, zorlu tıp öğrenimlerini tamamlayarak mezun olma başarısı gösteren yeni hekimleri kutladı ve onların bu günlere gelmesinde en büyük etken olan ailelerini de unutmamak gerektiğini dile getirdi Prof Dr Ökten, sağlık alanında onca olumsuzluğa ve sıkıntıya rağmen öğrencilerini yetiştiren ve sağlık ordusuna kazandıran öğretim üyelerini de ayrıca tebrik ettiğini söyledi Yeni mezunlara hekimlik hayatlarında başarılar dileyen Dekan Prof Dr Ökten, “birer Ankara Tıp’lı olduğunuzu her zaman hissettirmelisiniz ve görev aldığınız yerlerde Ankara Tıp’lı olmanın ayrıcalığını yaşatmalısınız” dedi

327 Yeni Hekim Hipokrat yemini Etti
Konuşmalar ve And İçme Töreninin ardından, Deontoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof Dr Berna Arda tarafından Hipokrat Yeminin tarihçesi hakkında davetlilere bilgi verildi ve 327 yeni hekime Hipokrat yemini ettirildi, böylece yeni mezunlar doktorluğa ilk adımlarını atmış oldular And İçme Töreninin ardından Fakülteyi dereceyle bitiren ilk 10 sıradaki öğrenciler olan; Alper Sarı, Ferda Demir, Serdar Akyel, Hakan Çakır, Huri Cengiz, Hanefi Yumak, Saim Emet, İbrahim Ethem Çelik, Merve Gürsoy ve Volkan Sadık Ermen’e ödülleri verildi Fakültenin Dönem 1’incisi Alper Sarı ise Dekan Prof Dr İlker Ökten tarafından diz üstü bilgisayarla ödüllendirdi Acil Tıp Uzmanları Derneği adına Fakültenin Acil Tıp Anabilim Dalı uzmanlarından Uzm Dr Müge Günalp tarafından Merve Avanos’a “Acil Tıp Hizmeti Alanında En Başarılı İntern” ödülü verildi Yine bazı tıp dernekleri ve kuruluşları tarafından dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi Fakülteyi 3 83’lük ortalamayla ve 1’incilik derecesiyle tamamlayan Alper Sarı, konuşmasında eğitimlerinde desteklerini esirgemeyen ailelerini ve bu zorlu eğitimde kendilerini yetiştiren öğretim üyelerini takdir ettiğini söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com