![]() |
Ballynin Zararları ( Cok Onemli) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ballynin Zararları ( Cok Onemli)Arkadaslar Bu Konuyu Degınmek Istedım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oncelıkle Cogu Gencler Merak Edıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasadıklarımı Anlatmadan Once Ballynın Ne Halt Oldugunu Anlatayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bally gibi Yapıştırıcı mad ![]() ![]() Bu Tip yapıştırıcılar yavaş yavaş ölüme götürür ![]() ![]() Zaraları içinde : BEYİN Hücre ölümleri,Akciğer Kanseri,İşitme ve Görme kaybı,Yemek yeme Düzeni bozulma ve SİNİR gibi bir çok zararlı durumları vardır ![]() ayrıca : Bali Gibi Sentetik uçucular,CİN dediğimiz ama MÜSLÜMAN olmayan ve o anki senin yaptığın seylerden hoşlanan ŞEYTANİ CİNLERİN musallat olmasına sebeb olur ![]() ![]() ![]() Bu Sadece sentetik uyuşturucular için geçerli değildir ![]() İyi ile iiyi dost olur,Kötü ile Kötü yani o Cİnlerin Musallat olma sebebi Seninde Onlar gibi kötü olmandan kaynaklanır ![]() BASIMDAN GECEN BIRKAC OLAY ![]() ![]() Ben Ilk Bally Cektıgımde Ne Oldugunu Bılmıyorken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SAKIN GENCLIK YALVARIYORUM LAFINI DUYDUGUNUZ YERDE KACIN |
![]() |
![]() |
|