Newyorkta Dehşet Günü |
08-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Newyorkta Dehşet Günüslm arkadaşlar size bir yerde okuduğum önemli bir olayı aynen yazmaya calışacağım ADI: NEWYORKTA DEHŞET GÜNÜTERÖRİST SALDIRILARINDA ÇÖKEN İKİZ KULELERDE ÇALIŞANLARIN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ ÖLDÜ KULELERDE ÇALIŞAN TÜRKLERİN BÜYÜK BÖLÜMÜYSE HYATTA POSTA GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ RIFAT ALABAY, BASINA YANSIYAN HİKAYELERİNE GÖRE TÜRLERİN KURTULUŞ SIRLARINI AÇIKLADI En Kötüsünü düşündüler: bina sarsılınca Türklerin akıllarına iki olasılık geldi: ya uçak çarptı yadadeprem olduABDlillerse sistemlerdepatlama oldu diye düşünde Türk nasıl kurtulurum diye planlarken ABDli masasında çalışıyordu Anonsları dinlemediler: Resmi emirleri oldum olası ciddiyealmayan TÜRKLER hoparlörden yapılan binayı terk etmeyin uyarılarına aldırmayıp merdivenlere yöneldi Cepler hep açık; Tambu sırada en ciddi toplantıda bile kapatamadıkları tuvalette dahi yanlarında bulundurduğu cep telefonları çaldıdostları çabuk kaç binaya uçak çarptı, diye uyardı Emniyet şeridini ihlal: binadan kurtulan bir TÜRK'e kulak verelim Amerikalılar merdivenin sağından tek sırahalinde iniyordu polise neden solu kullandırmıyorsun? dedim Yukarı çıkaanlara ayırdık dedi gülüp tek başıma soldan jet gibi indim 2dakika sonra bina çöktü Uyku işten önemli: Başta japonlar olmaküzere binadaçalışanların büyük çoğunluğu 0800 de işbaşı yapmıştıolay 845 de oldu ama Türklerin bir çoğu hala bina dışındaydı Binadaki türk fotoğrafçının 40 çalışanının 36'sı henüz gelmemişti İleriyi gördüler: Kurtulan bir Türk kızı anlatıyor: Binadan çıkınca hemen uzaklaştım Çünkü depremde binalar sallantılar 15-20 dk sonra çökmüştü abdlilerse binanın önünde telefonla kurtuldum diye müjde veriyorkardı Kuleler çökerken sanırım altında kaldılar TÜRKÜM DOĞRUYUM MUTLUYUM |
|