![]() |
İşte Güzel Türkçemiz Ne Hal Alacak Görün!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Güzel Türkçemiz Ne Hal Alacak Görün!!!Yıl: 1967 'Karşıma aniden çıkınca ziyadesiyle şaşakaldım ve çok mütehassis oldum ![]() ![]() ![]() Nasil bir edâ takınacağıma hükûm veremedim, âdetâ vecde geldim ![]() Buna mukâbil az bir müddet sonra kendimi toparlar gibi oldum ![]() Cemalinde beni fevkalâde rahatlatan bir tebessüm vardı ![]() ![]() ![]() Üstümü başımı toparladım, kendimden emin bir sesle 'Akşam-i şerifleriniz hayrolsun' dedim ![]() ![]() Yıl: 1977 'Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım ve hislendim ![]() ![]() Ne yapacağıma karar veremedim ![]() ![]() Ama çok geçmeden kendime gelir gibi oldum, yüzünde beni rahatlatan bir gülümseme vardi ![]() ![]() ![]() 'iyi akşamlar' dedim ![]() ![]() Yıl: 1987 'Karşıma aniden çıkınca fevkalâde şaşırdım ve duygulandım ![]() ![]() Nitekim ne yapacağıma hüküm veremedim, heyecandan ayaklarım titredi ![]() Amma ve lâkin kısa bir süre sonra kendime gelir gibi oldum ![]() Nitekim yüzünde beni ferahlatan bir tebessüm vardı ![]() ![]() verdim, kendimden emin bir sesle 'Hayırlı akşamlar' dedim ![]() ![]() Yıl: 1997 'Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım ve duygulandım ![]() ![]() ![]() Fena halde kal geldi yani ![]() ![]() ![]() bana bakıyor, bu iş tamamdır dedim ![]() ![]() ![]() doğruldum, artistik bir sesle 'selam' dedim ![]() ![]() Yıl: 2007 'Abi onu karşımda öyle görünce çüş falan oldum yani ve duygu durumum kabardı ![]() ![]() ![]() Oğlum bu is bizi kasar dedim, fena göçeriz dedim, enjoy durumları yani ![]() ![]() ![]() Ama concon muyum ki ben, baktım ki o da bana kesik ![]() ![]() dedim, bu manita senin ![]() ![]() ![]() Yıl: 2017 ![]() ![]() ![]() 'Karşıma aniden çıkınca korktum ![]() hayalet gibiydi ![]() Ulan ne halt ettik de 2007de bu yobazlara oy verdik ![]() gitmediler başımızdan ![]() kaknemin teki midir gelde anla ![]() Bi daha bunlara oy verirsem diyecem ama oy verme falan da kalmadı ki ![]() Kadılar konseyi midir nedir bişey çıktı ![]() ![]() Dedikleri kanun oluyor ![]() ![]() Ulan karıya daldık yiycez şimdi dayağı islam devriyesinden ![]() namazında ağzımda sakız unutmuşum, daha onun morlukları geçmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|