Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
güç, ispanak, verir

İspanak Güç Verir Mi_????

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İspanak Güç Verir Mi_????





BU KONUDAKİ İNANÇLARIMIZ TAMAMEN BİR BASKI HATASINDAN KAYNAKLANIYOR1870 YILINDA BİR ALMAN BESLENME UZMANI YİYECEKLERDEKİ DEMİR MİKTARINI İNCELİYORDUSIRA ISPANAĞA GELDİĞİNDE,NASIL OLDUYSA ONDALIK NOKTASINI YANLIŞ YERE KOYDUBİR ANDA BU YAPRAKLI SEBZENİN DEMİR MİKTARI 10 KAT DAHA FAZLAYMIŞ GİBİ GÖRÜNDÜİŞTE,ISPANAKEFSANESİ BÖYLE BAŞLADI1929 YILINDA AMERİKALI ÇİZGİ FİLM YAPIMCISI ELZİE SEGAR, ISPANAK YEDİĞİ ZAMAN GÜÇLENEN (POPEYE) KARAKTERİNİ YARATTIDÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAKİ ÇOCUKLAR TEMEL REİS E ÖZENEREK DAHA FAZLA ISPANAK YEMEYE BAŞLADILARASLINDA ISPANAKTAKİ DEMİR ORANI OLDUKÇA SIRADANVE KAHRAMAN YARATACAK KADAR ÖZELLİKLERE DE SAHİP OLMADIĞI AÇIKÇA ORTADA

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.