|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
düşündürücü, felsefeci, filozofların, sözleri |
![]() |
Felsefeci Ve Filozofların Düşündürücü Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Felsefeci Ve Filozofların Düşündürücü SözleriHayat bir sürprizler serisidir ![]() ![]() Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir ![]() Hayatta aldığımız her zevki ona muadil bir ıstırabla öderiz ![]() Yaşamak, karanlık geceye rağmen, buğulanmış pencere camına güneşi çizebilmektir ![]() Nasıl yaşamam gerektiğini anlamaya başladığımda,nasıl ölmekte olduğumu gördüm ![]() ![]() ![]() Yaşamak çok kişi için yiyip içerek ölümü beklemektir ![]() Hayatın bizim için ne anlam ifade ettiği, hayatın karşımıza neler çıkarttığı ile değil, bizim hayatın karşısına çıktığımız tavırla belirlenir; başımıza gelenlerden çok, bizim olanlara verdiğimiz tepkiler ile gelişir ![]() Yarın yeteneğimi kaybedecek olsam,harika zaman geçirdim der , yaşamaya devam ederdim ![]() ![]() ![]() Hayat bir bisiklete binmek gibidir ![]() ![]() Hayat geriye doğru anlaşılabilir, ancak ileri doğru yaşanır ![]() Çocukluğumuzda daima bir an vardır ki, kapı açılır ve geleceği içeri alır ![]() ![]() Hayat bir satranç, altmışdört karenin dışında olmakda var, piyon olmakda var, mat olmak da ![]() Davamız hayata uymak değil, hayatımızı Hakk'a uydurmaktır ![]() ![]() Hayatın değeri, uzun yaşanmasında degil, iyi yaşanmasındadır ![]() ![]() ![]() Hayat öyle lanet birşey ki; sustuğunda konuşmadın diye pişman eder, konuştuğunda ise susmadığın için kahreder ![]() Hayat seni öyle bir noktaya getirir ki kendini sevdiklerinle savaşırken ve nefret ettiklerinle sevişirken bulursun ![]() ![]() ![]() İnsan olmak ve hayatı hayvanlardan daha az anlamak ne hazin şey ![]() ![]() Hayata yeniden başlasaydım , saniyelerin nabzını tutardım ![]() Yaşam insana verilmemiş, kiralanmıştır ![]() ![]() Hayatı komedi sananlar sananlar son espriyi iyi düşünsünler ![]() YAŞAMAK rüyadır, gerçekleştirmeyi bil ![]() YAŞAMAK görevdir, tamamlamayı bil ![]() YAŞAMAK şanstır, kullanmayı bil ![]() Anonim Hayat satranç oyununa benzer, çok kez şah dersin, fakat bir kere mat edersin ![]() Hayat herkesin yaşadığı, kimsenin yaşamaktan hoşlanmadığı komedya ![]() ![]() Hayata dair ne öğrendiysem futbol sayesinde öğrendim; çünkü top her zaman beklemediğim köşeden geldi ![]() Hayatın gayesi olmayınca eğlence bataklığına akıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|