Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dikkat, mehmetçiğimize, yardım

Dikkat...! Mehmetçiğimize Yardım

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dikkat...! Mehmetçiğimize Yardım

selamunaleyküm arkadaşlar şuan tokat 48 piyade alayında vatani görevini yapmakta olan ali kuzu adında ki mehmetçiğimizin yardıma ihtiyacı vardır

ASLEN ADANALI OLAN VE ADANADA İKAMET EDEN ALİ KUZU ADINDAKİ BU ASKERİMİZ, 2 KIZ KARDEŞ ve HASTA BİR ANNE SAHİBİDİR

KARDEŞLERİ HENÜZ 13 YAŞINDA ve ANNELERİ KANSER HASTASI

ANNESİNİN DEVLETTEN ALDIĞI FAKİR AYLIĞI DIŞINDA HİÇBİR SOSYAL DESTEĞİ YOK

VE KARDEŞLERİNİN OKUYOR OLMASIDA CABASI BU KARDEŞİMİZ İÇİNE KAPANIK BİR İNSAN İLK 20 GÜN AĞZINDAN BİR TEK SELAMUNALEYKÜM ve NASILSINIZ GİBİ KELİMELER DIŞINDA BİR ŞEY ÇIKMADI

DOLAYISIYLA DERDİNİ ANLATACAK BİRİSİNİDE BULAMADI KENDİSİNEANCAK BİR BİRAZ SOHBET EDİNCE BİRDEN AÇILIP DURUMUNU ANLATTI

KENDİSİNİNDE NE SİGARA ALACAK PARASI VAR NEDE İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK BİRİSİ,DESTEK OLACAK KİMSESİ VAR!

BİZ ELİMİZDEN GELDİĞİNCE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ ANCAK SONUÇTA BİZLERDE ASKER OLDUĞUMUZ İÇİN FAZLA Bİ KATKIDA BULUNAMIYORUZ SİZ ARKADAŞLARIMIZDAN İSTEĞİMİZ BU KARDEŞİMİZE BİR PARÇADA OLSA DESTEK OLMANIZDIRELİMİZDEN GELENİ YAPMAK HEPİMİZİN NAMUS BORCUDUR

ZİRAAT BANKASI = 49126184-5001

nolu

HESAP NUMARASINA SİZLER İÇİN ÇOK UFAK, BU KARDEŞİMİZ İÇİN İSE BÜYÜK BİR SEVİNÇ OLABİLECEK KADAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ

CENAB-I ALLAH YARDIM ve HAYIRLARINIZI KABUL ETSİN

ALLAHA EMANET OLUN

( UNUTMAYIN BU KARDEŞİMİZİN DURUMUNDA HEPİMİZ OLABİLİRDİK)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com