![]() |
Şehvet...!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehvet...!!!şehvet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() her insanın içinde şehvet hissi vardır erkek olsun kadın olsun yaşı işterse 70 veya 80 olsun hiç farketmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir kadının veya bir erkeğin devamlı karşı cinsi düşünerek zamanını geçirmesi dünyaya bacak arasından baknak gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şu anda olduğu gibi gençliğin en büyük sorunlarından biri şehvetini dizginleyememe ![]() ![]() ![]() bazen yalnız kaldığımda düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve kendimce şöyle bir kanıya vardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu istediklerimi dünyada bana verebilecek bir ideoloji varmı acaba bir çok felsefe kitapı ve inançları gözden geçirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve o yol haritasında diyorki yaratıcı ![]() ![]() ![]() EY İNSANOĞULLARI ! BİLİNİZKİ BEN SİZLERİ BOŞUNA VE BAŞIBOŞ YARATMADIM YAPTIKLARINIZDANDA HABERSİZ DEĞİLİM ![]() ![]() BANA İBADET ETMEKTE GÖSTERECEĞİNİZ SABIR BANA İSYANDAN DOLAYI ÇEKECEĞİNİZ AZAPTAN SİZE DAHA KOLAYDIR ![]() EY İNSANOĞLU ! DÜNYAYI NASIL SEVİP İSTİYORSUNUZ ? ÇÜNKÜ DÜNYA VE İÇİNDEKİ HER CANLI ÖLÜMLÜDÜR ![]() HAYATI SON BULUCUDUR ![]() DÜNYADA İŞLENEN GÜNAHLARDA BAKİDİR ![]() ![]() ONLARI İHTİYARLAMA VE HASTALIKTA TUTMAZ ![]() CENNETTE MÜSLÜMAN KADIN VE ERKEKLERE EŞLER VARDIR ![]() ![]() işte hepimizin arzuladığı sonsuzluğun her dakika ve saniyesini zevkle geçirebileceğimiz yaşam formulü ![]() ![]() bazen mezarlıkların yanından geçerken kabirlere bakıyorum ahiretin giriş kapıları gibi ![]() ![]() ![]() oralarda yatan ölülerinde kabir kapılarından girmeden önce bizim gibi yaşadıkları bir hayat vardı ![]() ![]() ![]() ne çabuk unuttuk onları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() onlarda bizim gibi takım tutar sinemaya gider bazende kız arkadaşları ile zaman geçirirlerdi ![]() ![]() ![]() ama bir gün geldi o gün yüce yaratıcı o gün bazı kullarının dünya imtihanını bitirmeye karar vermiş ![]() ![]() tiyatro sahnesindeki bir oyuncunun rolünun bitmesi gibi fakat küçük bir fark var ogün ölecek olan kimse öleceğini bilmiyordu ama yüce yaratıcı murat etmişti kulum huzuruma gelsin diye ![]() ![]() o zavallı kul ise azrailin bıçağını bilediğinden habersiz hayatını yine dünya zevklerine dalmakla zevkle eğlenceyle şehvetle geçiriyordu ![]() ![]() ![]() belki o gün öleceğini bilseydi heralde eline kuran alıp okumaya çalışır ,namaz kılmaya başlar kısacası yaratıcıya bolca yalvarıp yakarırdı ama sonuçta bu imtihandı her imtihan da eninde sonunda bitecekti ve onun da imtihani o gün bitti ve o öldü ![]() ![]() öldükten sonra din dışı islamın ve müslümanların aleyhine çaba sarfeden ve müslüman olupta dinini yaratıcının emir ve yasaklarını gerektiği gibi yaşamayanlar ölüm anlarında şöyle yaratıcıya yalvarırlar kuranın tabiri ile ![]() ![]() ![]() allahım ne olur bana bir şans dava ver ! beni tekrar dünyaya gönderde senin istediğin gibi yaşayayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ahır zamanda öyle bir zaman gelecekki islamı yaşamak koru alinde tutmak gibi olacak ![]() ![]() ![]() ![]() bu hadiside duyunca sanki başımdan aşağıya kaynar sular dökülmüş dibi oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben bir imtihan için yaratıldığımın farkına vardım ve yaşayacağım ikinci hayatımda sonsuz zevk ve eğlencelerin allahın izni ile beni beklediğini biliyorum artık bir kaç dakikalık şehvet uğruna kendimi neden tehlikeye atayım sonuçta yaratıcı kuranı kerimde insanlarının tam anlamıyla tatmin olacakları mekan olarak cenneti vadediyor hepimizin dünya sahnesindeki rolü bitmeden kapısını açmış bizi bekleyen kabre girmeden hayatımızda belki hiç düşünmediğimiz ölüm ve ölüm sonrası hayatımızı biraz tefekkür edelim ![]() bu arada kabir deiince sanırım kıllarınız diken diken oldu ilk başta bende aynı hisse kapılmıştım ![]() ![]() fakat hz ![]() ![]() ![]() şu anda yaşadığımız yaşam dediğimiz ve sonu ölümle biten süreç kimilerini sonsuz ve dayanılmaz bir ilahi azaba kimilerinide sonsuz mutluluklara götürmekte ![]() ![]() ![]() fakat esas acı olan şey bu süreçten çoğumuzun habersiz olması ![]() ![]() ![]() (ALINTIDIR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|