Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
şehvet

Şehvet...!!!

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehvet...!!!

şehvet

her insanın içinde şehvet hissi vardır erkek olsun kadın olsun yaşı işterse 70 veya 80 olsun hiç farketmezbazen öyle bir an gelirki insan şehvetini dizginleyemez ve onarılması mümkün olmayan hatalara düşermesela bu sitede bir çok yakın akrabası ile cinsel ilişkiye girdiğini iddia eden kişiler gibifakat şuda bir gerçekki şehvet insanın karşı koymakta çok zorlandığı yani her baba yiğidin üstesinden gelemediği dizginlemesi çok zor olan bir hiz yoğunlaşmasıdır

bir kadının veya bir erkeğin devamlı karşı cinsi düşünerek zamanını geçirmesi dünyaya bacak arasından baknak gibibu öyle bir hastalığa dönüşürki bazen insanlar kendi ailesindeki kişilerede cinsel obje gözü ile bakmaya başlarlar ve aklıda fikride cinsellikte kilitlenir

şu anda olduğu gibi gençliğin en büyük sorunlarından biri şehvetini dizginleyememe

bazen yalnız kaldığımda düşünüyorum bir birlerini deliler gibi seven çılgın aşıklara tarihin penceresini aralayarak bakıyorumhepsini ölümler hastalıklar yaşlanmalar bir birlerine devleşen aşklarla bağlı olan aşıkları yok etmekte onlardan geriye efsaneleşen aşk hikayeleri kalmakta leyla ve mecnun gibi vs

ve kendimce şöyle bir kanıya vardım benim aşkım ve sevgim bir kaç dakika ,bir kaç sene veya kısacık ömrüm ile sınırlı kalmamalı ihtiyarlık benim belimi bükmemeli ve zaman benim aleyhime çalışmamalı

bu istediklerimi dünyada bana verebilecek bir ideoloji varmı acaba bir çok felsefe kitapı ve inançları gözden geçirdimfakat müslümanların kuran dedikleri ve yaratıcının peygamberine indirdiği ilahi bir yol haritası var

ve o yol haritasında diyorki yaratıcı

EY İNSANOĞULLARI !

BİLİNİZKİ BEN SİZLERİ BOŞUNA VE BAŞIBOŞ YARATMADIM YAPTIKLARINIZDANDA HABERSİZ DEĞİLİMSİZLER KATIMDAKİ BÜYÜK NİMETLERE VE EBEDİ SAADETE BENİM RIZAMI KAZANMAK YOLUNDA HOŞLANMADIĞINIZ BİR TAKIM İMTİHANLARDAN GEÇEREK VE SABREDEREK ULAŞABİLİRSİNİZ

BANA İBADET ETMEKTE GÖSTERECEĞİNİZ SABIR BANA İSYANDAN DOLAYI ÇEKECEĞİNİZ AZAPTAN SİZE DAHA KOLAYDIR

EY İNSANOĞLU !

DÜNYAYI NASIL SEVİP İSTİYORSUNUZ ?

ÇÜNKÜ DÜNYA VE İÇİNDEKİ HER CANLI ÖLÜMLÜDÜR

HAYATI SON BULUCUDUR

DÜNYADA İŞLENEN GÜNAHLARDA BAKİDİRBENİM RIZAMI KAZANAN DÜNYA İMTİHANINI BAŞARI İLE VEREN KULLARIM İÇİN 8 CENNET HAZIRLAMIŞIMDIR HİÇ BİR GÖZÜN VE HİÇ BİR KULAĞIN DUYMADIĞI EŞSİZ NİYMETLER HAZIRLAMIŞIMDIRORADA ONLARA ÖLÜM YOKTUR

ONLARI İHTİYARLAMA VE HASTALIKTA TUTMAZ

CENNETTE MÜSLÜMAN KADIN VE ERKEKLERE EŞLER VARDIR

işte hepimizin arzuladığı sonsuzluğun her dakika ve saniyesini zevkle geçirebileceğimiz yaşam formulü

bazen mezarlıkların yanından geçerken kabirlere bakıyorum ahiretin giriş kapıları gibi

oralarda yatan ölülerinde kabir kapılarından girmeden önce bizim gibi yaşadıkları bir hayat vardı

ne çabuk unuttuk onlarıonların da bir ailesi annesi babası kardeşleri işleri ve dostları vardı

onlarda bizim gibi takım tutar sinemaya gider bazende kız arkadaşları ile zaman geçirirlerdi

ama bir gün geldi o gün yüce yaratıcı o gün bazı kullarının dünya imtihanını bitirmeye karar vermiş

tiyatro sahnesindeki bir oyuncunun rolünun bitmesi gibi fakat küçük bir fark var ogün ölecek olan kimse öleceğini bilmiyordu ama yüce yaratıcı murat etmişti kulum huzuruma gelsin diye

o zavallı kul ise azrailin bıçağını bilediğinden habersiz hayatını yine dünya zevklerine dalmakla zevkle eğlenceyle şehvetle geçiriyordu

belki o gün öleceğini bilseydi heralde eline kuran alıp okumaya çalışır ,namaz kılmaya başlar kısacası yaratıcıya bolca yalvarıp yakarırdı ama sonuçta bu imtihandı her imtihan da eninde sonunda bitecekti ve onun da imtihani o gün bitti ve o öldü

öldükten sonra din dışı islamın ve müslümanların aleyhine çaba sarfeden ve müslüman olupta dinini yaratıcının emir ve yasaklarını gerektiği gibi yaşamayanlar ölüm anlarında şöyle yaratıcıya yalvarırlar kuranın tabiri ile

allahım ne olur bana bir şans dava ver ! beni tekrar dünyaya gönderde senin istediğin gibi yaşayayım diyecekler sanırım bunu bende diyeceğim çünkü islamı tam anlamıyla yaşayamıyorum şuanki süreçi son peygamber şöyle özetlemiş bir hadisinde

ahır zamanda öyle bir zaman gelecekki islamı yaşamak koru alinde tutmak gibi olacak

bu hadiside duyunca sanki başımdan aşağıya kaynar sular dökülmüş dibi oldumve hzpeygamberin geleceğe yönelik allahın izni ile rivayet ettiği hadislerin büyük bir çoğunluğu da çıkmış durumda peki ben bu gerçekleri görerek nasıl canımın keyfimin istediği gibi yaşarım

ben bir imtihan için yaratıldığımın farkına vardım ve yaşayacağım ikinci hayatımda sonsuz zevk ve eğlencelerin allahın izni ile beni beklediğini biliyorum artık bir kaç dakikalık şehvet uğruna kendimi neden tehlikeye atayım sonuçta yaratıcı kuranı kerimde insanlarının tam anlamıyla tatmin olacakları mekan olarak cenneti vadediyor

hepimizin dünya sahnesindeki rolü bitmeden kapısını açmış bizi bekleyen kabre girmeden hayatımızda belki hiç düşünmediğimiz ölüm ve ölüm sonrası hayatımızı biraz tefekkür edelim

bu arada kabir deiince sanırım kıllarınız diken diken oldu ilk başta bende aynı hisse kapılmıştım

fakat hzpeygamberin kabir kimilerine cennet bahçelerinden bir bahçe kimilerinede cehennem çukurlarından bir çukurdur hadisini okuduktan sonra kabirlere irkilerek değilde dünya dertlerinden sıkıntılarından hastalıklardan ve acılardan kurtulmak için arzuladığım bir cennet bahçesi gözü ile bakıyorum artık yakınlarım öldüğünde artık onlar için büyük üzüntüler yaşamıyorum dünyanın dert ve sıkıntısından kurtuldu gözüyle olaya bakıyorum

şu anda yaşadığımız yaşam dediğimiz ve sonu ölümle biten süreç kimilerini sonsuz ve dayanılmaz bir ilahi azaba kimilerinide sonsuz mutluluklara götürmekte

fakat esas acı olan şey bu süreçten çoğumuzun habersiz olması

(ALINTIDIR)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com