Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Program Anlatımları [Resim & Video]

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adresileri, indirme, kaankurt, program, tan, tanıtmımları, tanıtımları

Kaankurt Tan Program Tanıtımları Ss Li İndirme Adresileri Ve Tanıtmımları

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaankurt Tan Program Tanıtımları Ss Li İndirme Adresileri Ve Tanıtmımları

LİMEWİRE PROGRAMI İLE İSTEDİĞİNİZ SANATÇININ İSTEDİĞİNİZ ŞARKISIN ÜCRETSİZ OLARAK BİLGİSAYARINIZA KAYDEDEBİLİRİSİNİZBU PROGARAMI Lime Wire » Official Website & Free Download, BitTorrent « ADRESİNDEN İNDİRDİKTEN VE DAHA SONRA KURULUMUNU TAMAMLADIKTAN SONRA MASAÜSTÜNDEKİSİMGESİNE TIKLADIĞINUZDA LATTAKİ TABLO GELECEKTİRALTTAKİ TABLO GELİNCE AUDİO YAZISINA TIKLIYORUZ

Shot at 2007-08-03 AUDİO YAZISINA TIKLADIĞIMIZDADA ALTTAKİ TABLO GELECEKTİR

Shot at 2007-08-03BURDA İSE YAPMAMIZ GEREKEN ARTİST BÖLÜMÜNE HANGİ SANATÇININ ŞARKISINI İSTİYORSAK O SANATÇININ ADINI YAZMAKALBUM BÖLÜMÜNE İSE İSTEDİĞİMİZ ŞARKINI ADINI YAZMAKBUNLARI YAPTIKTAN SONRA KLAVYEMİZDEKİ ENTER TUŞUNA BASIYORUZŞARKI LİSTESİ KARŞIMIZA ÇIKIYORBURDAN İSTEDİĞİMİZ ŞARKI GELDİYSE O ŞARKININ ÜSTÜNDA SAĞA TIKLIYOR DOWLOAND DİYORUZ VE ŞARKI İNMEYE BAŞLIYORŞARKI İNDİĞİNDE LİBRARY YAZISINA TIKLIYOR ŞARKIYI SÜRÜKLEYEREK MASAÜSTÜNE GÖTÜRÜYORUZBÖYLECE ŞARKIYI BİLGİSYARIMIZA KAYDETMİŞ OLUYORUZ

mozilla firefox nedir;

internet explorer e rakip olan bir programdır

indirmek için Türkçe Mozilla Firefox | Mozilla Europe

internet explorerden farkları

1

interneti 2 kat daha hızlı dolaşmak

2

mozillayı indirip kuduktan sonra indireceğiniz temalarla görsel olarak internet explorer den daha iyi olması

3

mozillayala birlikta google araç çubuğunun da inmesi

virüslere karşı daha dayanıklı olması

SS

mozilla firefox nedir;

internet explorer e rakip olan bir programdır

indirmek için Türkçe Mozilla Firefox | Mozilla Europe

internet explorerden farkları

1

interneti 2 kat daha hızlı dolaşmak

2

mozillayı indirip kuduktan sonra indireceğiniz temalarla görsel olarak internet explorer den daha iyi olması

3

mozillayala birlikta google araç çubuğunun da inmesi

virüslere karşı daha dayanıklı olması

SS

İNDİRDİKTEN SONRA NE YAPACAĞIM;

indirdikten ve kurulumunu tamamladıktan sonra mediaplayer ve flash player,video eklentilerini indirinki mozilladan müzik dinleyeseniz video izleyeseniz flash izleyebileseniz isteyen görsel zenginiliği arttırmak amacı ile temada indirebilirsiniz

tema ve eklentileri indirebileceğiniz adres
https://addonsmozillaorg/en-US/firefox/browse/type:1

inanın bende bu programı kullanıyorum neredeyse bir aydır hiç internet explorere girmiyorum D

İNDİRDİKTEN SONRA NE YAPACAĞIM;

indirdikten ve kurulumunu tamamladıktan sonra mediaplayer ve flash player,video eklentilerini indirinki mozilladan müzik dinleyeseniz video izleyeseniz flash izleyebileseniz isteyen görsel zenginiliği arttırmak amacı ile temada indirebilirsiniz

tema ve eklentileri indirebileceğiniz adres
https://addonsmozillaorg/en-US/firefox/browse/type:1

inanın bende bu programı kullanıyorum neredeyse bir aydır hiç internet explorere girmiyorum

Winamp'in tanımı, herhalde "zamana damgasını vuran muzik kutusu" olurdu

Uygulama, bilgisayarınızdaki tüm medyayı organize etmenin ve oynatmanın ve çevrimiçi müzik mağazasından alışveriş yapmanın keyfini çıkarmanıza imkan sunuyor Winamp, kişiselleştirilebilir arayüzleri ve uyumlu ekleriyle diğer medya oynatıcılarından hep bir adım ileride oldu

Winamp, Nullsoft tarafından 1999 yılında AOL(American Online) şirketinden açık arttırma ile satın alındı ve geliştiricileri tarafından yeni özellikler eklenerek bugüne kadar getirildi Winamp'te halen AOL izleri göze çarpıyor Örneğin son sürümler, AOL Music Now(AOL'un çevrimiçi müzik mağazası), In2TV(AOL'un tekrar açılan çevrimiçi TV kanalı) ve AOL Radio gibi özellikler üzerine kurulu bulunmaktadır

Winamp, arayüzü eklenebilir ve çıkarılabilir paneller içeriyor Bunlardan başlıcaları kontrol tuşları, ortam kitaplığı, çalma listesi editörü ve video oynatma penceresidir Bu çoklu paneller, Windows Media Player ve iTunes kullanıcılarını, Winamp'e çekmeyi hedefliyor

Winamp, bedava olmasına rağmen birçok özelliği barındırıyor Ana kontroler üsttedir ve o anda çalınan şarkıyı gösterir Program 10 band ekolayzır ve bu ekolayzırı özelleştirmek için araçlar içermektedir Ortam kitaplığı, ekolayzırın hemen altında bulunur ve çevrimiçi ses, video dosyaları, çalma listeleri gibi lokal içeriğe ulaşmanızı sağlar Ortam kitaplığının altında sanatçının internetten alınan biyografisi ve albüm hakkında bilgi de gösterilmektedir Ortam kitaplığı paneli, ücretsiz ve inanılmaz çeşitlilikte medyaya erişim sağlar Ayrıca canlı radyo dinlemenize de olanak sağlar Winamp'e eklenen AOL Music Now çevrimiçi mağazasında 2 milyondan fazla şarkının kataloğu da bulunmaktadır Music Now mağazasına, Winamp tarayıcısından erişiliyor ve şarkı Winamp'te çalınıyor Winamp, başka bir müzik mağasına erişimi maalesef desteklemiyor Programın ücretsiz Internet TV özelliği sayesinde, müzik videolarını ve canlı konserleri izleyebilirsiniz Diğer göze çarpan özellik ise görsel öğe kolekisyonu Görsel öğeler, müziğinizi bir devinimle izlemenizi sağlar

indirmek için:
Winamp Full Download - Gezginler

ss:

not:aslında çoğu kişide vardır ama omayanlar varsa indirsin diye verdim

PowerDVD, bilgisayarınızın gücünü minimum düzeyde kullanıp, kaliteli ses ve görüntü sağlayabilen gelişmiş bir DVD oynatıcısıdır Müzik CD’sinden yüksek kalitede dinleme yapabilmenizi sağlar 71 kanallı ev sinema sistemlerini destekleyen PowerDVD, Dolby Pro Logic IIx ses teknolojisini destekler Karaoke desteğini de bünyesinde barındıran bu muhteşem programın marifetleri ses ile sınırlı değil…

Videolarınıza 9x dijital yakınlaştırma (zoom) uygulayabileceğiniz gibi, BMP, JPG, GIF ya da PNG dosya biçimlerinde ekran görüntüsü yakalayabilirsiniz Çift gösterim modu ile iki ekranda filmleri oynatabilirsiniz Kolay menüsü ile istediklerinizi zorlanmadan yapabilir, kontrol panelinin temasını isteğinize göre ayarlayabilirsiniz

Desteklediği özel biçimler : DVD-Audio, H264, DivX Pro 52, MP3, DTS, DVD-VR, yüksek tanımlı MPEG-2 ve WMV-HD, MLP Lossless (Meridian Lossless Packing)

İNDİRME ADRESİ:
: innDircom : En Güncel Program Sitesi

SS:

NOT:KISACASI HEM MÜZİK HEM FİLM İZLEYİP DİNLEYEBİLECEĞİNİZ PROGRAMDIRAYRICA PC NİN GÜCÜNÜ MİNİMUM KULLANIR

sırada relplayer var

relplayer en köklü müzil ve video izleme programlarındadn dır

ben ilk kez tel deki videoları bluetooth(not:yanlış yazmıl olabilirim )ile pc ye attıktan sonra izleyebilmek için indirmiştim çünkü bazı telefonlardaki özellikle nokia telefonlarındaki videolarıv pc de ancak relplayer la izlenebiliyor

tabi realplayer la mp3 müzik ve vcd dvd de izleyebiliysunuz ama en önemli özelliği üstte belirttiğim gibi çünkü mediaplayer,powerdvd,winamp ile açılmıo teldeki videolar

indime linki:

not:14 gün kısıtlamalı ben indirdiğimde sınırsız bulmuştum ama bugün aradığımda en fazla bunu bulabildim şansınız küsün

ss

Tanıtım:

Nero, hem DVD-R-RW, hem de CD-R-RW disklerine yazmak için tasarlanmış esnek, güvenilir ve kolay kullanımlı bir uygulamadır Dijital 5+1 ses çıkartma, video filmlerinize efektler verebilme, kesme ve yazı ekleme özellikleriyle gelişmiş WAV düzenleme, özellikleri bulunuyor MPEG-4 kodlayıcısı, DVD filmleri MPEG-4 biçimine çevirme özelliklerini de destekler

Nero; veri, video, resim, ses ve yedekleme işlemleri için tek başına yetebilen gelişmiş bir paket programıdır

Buna ek olarak Nero, dinamik olarak CD takıldığında çalıştırmayı otomatikleştirecek şekilde kaldırabilir, çoklu dil desteği sağlar ve tüm önemli DVD-R-RW, CD-R ve CD-RW sürücü modelleriyle çalışır

ss:
http://wwwtoptenreviewscom/i/rev/s-nero-med1gif

indime linki:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com