|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| anlatım, fotomontaj, programıresimli, yapma |
Fotomontaj Yapma Programı(Resimli Anlatım) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fotomontaj Yapma Programı(Resimli Anlatım)Mükemmel ve bir o kadarda eğlenceli ''Foto Montaj'' programı olan ''Face On Body'' ile hem tanışacaksınız, hemde nasıl kullanacağınıza dair resimli anlatım bulacaksınız ![]() Programımızın boyutu sadece 1 03 MBFakat siz bakmayın onun boyutunun az olmasına Bu eğlenceli program ile uğraşıp sevdiklerinize veya gıcık olduklarınıza ''Foto Montaj'' yaptıktan sonra sizde inanamıyacaksınız bu işi nasıl başarabildiğine ![]() Yaptığınız foto montajlara kendiniz bile güleceksiniz ![]() Neyse sözü fazla uzatmadan programı nasıl kullanacağınıza geçelim ![]() ÖNCE PROGRAMI BURDAN İNDİRİN Kurulumdan sonra, ![]() ''Code'' bölümüne kafanızdan rakamlar veya harfler sallayın gitsin (Türkçe karakter kullanmadan) ![]() ![]() ![]() Resimdeki gibi ''Tebrikler'' yazısından sonra programı Full kullanabilirsiniz ![]() Şimdide program ile nasıl foto montaj yapacağız görelim ![]() Program işini 6 aşamada yapıyor,bu aşamaları tek,tek görelim ![]() Programın açılış ana sayfası ''START'' butonu ile devam edin 1 Burada fotomontaj yapacağımız ana resimi seçiyoruz![]() Bu resim isterseniz programın içindeki sol taraftaki hazır çeşitli kategorilere ayrılmış resimlerden olabilir ![]() (NOT : Hazır resimleri kullanabilmek için bir defalığa mahsus,programın resimleri netten indirmesi lazım 2-3 saniyede iniyor )İstersenizde bilgisayarınızdaki herhangi bir resimde olabilir ![]() (Sağ üstteki ''From my Hard Disk'' yazan yerden) ''Continue'' butonu ile devam ediyoruz 2 Bu aşamada montajda kullanacağımız yüzün,karakterin resmini seçiyoruz![]() Buda bir önceki bölüm gibi isterseniz bilgisayarınızdaki bir resim olabilir Veya ''From The Web'' butonundan netten resim arayabilirsiniz ![]() ''Continue'' butonu ile devam 3 Burada ise montajda kullanacağımız yüz veya baş resmini ölçekleyip''Continue'' butonu ile devam ediyoruz 4 Bu aşamada bir önceki bölümde ölçekleyip kesip aldığımız yüz veya baş resmini,yardımcı araçvasıtasıyla kenarlarını temizleyip,kulanılır hale getiriyoruz Burada dikkat edilecek husus![]() Montajda kullanacağınız ana resimdeki pozisyondur Bunun için bazen sade yüz kesimiyeterli olurken,bazende tüm baş resmi daha iyi sonuç veriyor Bunun kararını deneyipyanılma yöntemi ile kendiniz vermelisiniz ![]() ''Continue'' ile devam 5 Bu aşamada resimdede görüldüğü gibi kullanacağımız yüz veya baş resmi hazır![]() Şimdi bu yüz resmini en üstteki yardımcı butonlar sayesinde <Resimin bakış açısını değiştirerek < Sağa veya sola eğerek <Tam uyum için renk tonları ile oynayarak <Beğenmediğiniz bir durumda Geri butonunu kullanarak <Büyültüp,küçülterek Ana resime en uyumlu şekile getirmelisini |
|
|
|