![]() |
Xp Sp2 Cd Hazırlamak &Quot;Resimli Anlatım&Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Xp Sp2 Cd Hazırlamak &Quot;Resimli Anlatım&Quot;![]() Pratik SP2 CD hazırlamak için: *Ön Hazırlık* *Update Güncelleme* *Cd Oluşturma* *Ön Hazırlık* İlk önce ön hazırlık yapıyoruz ![]() ![]() ![]() Link için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Link için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() XRMHOEM_TR d: dizininde xpcdsp2 klasör oluşturup, kopyalıyoruz ![]() indirdiğimiz dosya ismi uzun olduğu için sp2 ![]() ![]() ![]() *Update Güncelleme* Başlat/Çalıştırdan şu komutu yazıyoruz: D:sp2 ![]() ![]() ![]() Update yani güncelleme tamlmış oluk ![]() *Cd Oluşturma* boot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu 4 resimdeki tüm ayarları yapın ve dikat edin nero göz atıcıdan d:xpcdsp2 açın içindeki tüm dosyalarıda cd basılacak alana sürükleyin ve son kez bu 4 resimdeki ayarlara bakın öyle işlemi yapın ![]() ![]() Bu pratik anlatım tamamen yesghost tarafından uygulanmış ve sunulmuştur ![]() ![]() ![]() Püf noktaları çalıştıra bunu D:sp2 ![]() ![]() cd de boş alan olucak isterseniz başka şeylerde ilave edebilirsiniz klasör oluşturun örnek SUPPORT klasörün içine olabilir başka yerlerde olmasın xp cd içinde G:SUPPORTTOOLS bunun içinde DEPLOY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|