|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| arka, arkaya, çözüm, download, kesin, rapidshare, sınırsız |
Rapidshare Kesin Çözüm Sınırsız Arka Arkaya Download |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Rapidshare Kesin Çözüm Sınırsız Arka Arkaya Download1 YÖNTEMRapidsharenin kedili sisteme geçmesiyle,USDownloader bu kodları çözemedi,sadece Happy Hourse zamanı sorunsuz arka arkaya download yapabiliyorduk ![]() Sonunda kedili sistemi çözen program da bulundu JDownloader![]() Tüm ayarları yapılmış şekilde linkte hazır,sadece siz reset bat dosyanızı(modeminizi resetleyen) programa göstermek ve linkleri eklemek Resimli şekilde de anlatımı var içinde,dikkatli şekilde yaparsanız 4-5 adım da sorunsuz download yapabilirsiniz rapidden![]() Programı indirmek için linkte tıklayın,kurulumda java isterse güncelleyin Program Türkçedir,kullanımı da gayet basit![]() TIKLA (Sorularınızı konudan veya özel mesajdan cevaplayabilirim) 2 YÖNTEMArkadaşlar başka bir forumda gördüğüm programı izin alarak sizlerle paylaşıcam Kendim denedim,%100 verim aldım Gece pc nizi açık bırakarak istediğiniz kadar download yapabilirsiniz,sadece rapid linkleri sıralamanız yeterli![]() Programda amaç,hazırlayacağınız modem reset exe dosyası ile,USDownloader programı yardımıyla modeme otomatik reset atıp,diğer rapid dosyasını indirmeye başlamak![]() Oldukça basit kurulumu var,sorun olursa burdan yazarsınız ben yardımcı olurum![]() Rapid kodlamayı değiştirdiği zaman yeni harf ve rakamlar güncellenecektir ![]() PROGRAMI İNDİRMEK İÇİN TIKLA Şifre: bauforumu netProgramın görüntüsü bu, Program1-Program2 ve Program3'ü kurucaz bilgisayarımıza ![]() ![]() Daha sonrasında "Modem kısa yolu oluşturma" ya tıklayarak "modem reset" dosyasına kendi ip mizi yazarak modem kısa yolu oluşturuyoruz ve o dosyayı "hızlı başlat" a yerleştiriyoruz ![]() Program2 içindeki Jibit Macro Recorder ile ufak bir kayıt yapıcaz,en önemli olayda bu Modeme reset atıcak exe yi bu program ile hazırlıycaz,içinde zaten anlatıyor![]() Programda kayıda başlayıp hızlı başlattaki modem kısa yoluna tıklayarak,modeme giriş yapıcaz ve modem ayarlarından reset e tıklayıp kapatırca ve Macro programında File-Compile To Exe ye basarak modeme reset atıcak dosyayı hazırlamış olucaz Eğer sorunuz olursa burdan yardımcı olurum![]() ![]() Modeminizi resetlemek için Micro programını kullanıyoruz,fakat Airties,Philips,Speedcom,Zoom X5 ve Genel USBModeminiz varsa bu linki indirip,otomatik reset dosyalarını kullanabilirsiniz ![]() Macro programı ile modem resetlemeyi hazırlamanıza gerek kalmaz![]() ![]() Modeme girerken şifreyi koymayın olay bitmiştir ![]() Otomatik Reset Rar Şifresi : bauforumu netDownloadı USDownloader ile yapıcaz,içinde gerekli ayarlar resimlerle gösterilmiş ![]() ![]() Kolay gelsin arkadaşlar ![]() USDownloader Son Sürüm (23 04 2008) |
|
|
|