![]() |
Size Uygun Saç Sitilini Seçin (Kuaförler İçin Birebir) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Size Uygun Saç Sitilini Seçin (Kuaförler İçin Birebir)Size Uygun Saç Sitilini Seçin (Kuaförler Için Birebir) Programı burdan indirebilirsiniz Salon Styler hairstyle imaging software and virtual hair makeover Program dunyanin bircok ulkesindeki kuaforlerde kullanilan cok basarili bir program asagidaki orneklerde askerdeyekn cektirdigim bir fotografin uzerinde oynamalar yaptim ve sonucun ne kadar etkili ve gercekci oldugunu size gostermek istedim ![]() teker teker resimlere gozatalim ![]() Resmi Orjinal Boyutta Görmek Istiyorsan TIKLA: 1024 x 768 ![]() Öncelikle resmimizi sol taraftaki menude yeralan photo sekmesine tiklayarak seciyoruz ![]() ve cikan $ekli benim yaptigim gibi surata yerlestiriyoruz ![]() iki nokta ise agiza gelecek sekilde ve buyuk dikdortgen ise kulaklarin kafa ile birlestigi yere ve altta cene ustte ise alnimizin bittigi yere gelicek sekilde… ![]() onay tusuna basiyoruz ![]() ![]() Bu Resim Sistem Tarafından Otomatik Olarak Kücültülmüştür ![]() ![]() ![]() Resmi Orjinal Boyutta Görmek Istiyorsan TIKLA: 1024 x 768 ![]() simdi ise yukardaki sac butonuna basarak yandaki sac menusunu aktif hale getiriyoruz, kendinize uygun bi sac sekli bulun ![]() tiklayip isterseniz sakal cesidi de secebilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|