![]() |
Alcohol %120 [[Resimli Anlatım]] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alcohol %120 [[Resimli Anlatım]]Alcohol %120 ile cd,dvd kopyalayabilirsiniz sanal CD/DVD-ROM yaratabilirsiniz ![]() hdd ye komple kopyalayabilirsiniz imajını alaibirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OPTİONS kısmından VİRTUAL DRİVE kısmına tıklayın karşınıza şu ekran çıkacak ![]() Burada NUMBER OF VİRTUAL DRİVES seçeneğinde kaç tane sanal dvd sürücü olmasını istediğinizi seçin default 1'dir ben üç kullanıyorum seçtikten sonra OK basın biraz bekleyeceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sıra disk kopyalamaya geldi her türlü diski (vcd, oyun vb ![]() ![]() yukarıdan sürücüyü ve okuma hızını seçiyoruz gerisi aynen kalsın ![]() ![]() ![]() Burada image'a bir isim yazıp yükleneceği yeri seçip (farketmez) start diyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Bu şekilde image alınıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sefer ana listede image dosyamız da var onu seçip "İMAGE BURNİNG WİZARD" seçiyoruz ![]() ![]() ![]() Burada isterseniz image dosyası cd yazıldıktan sonra silinebilir"delete image file after recording"(geri dönüşüm kutusuna gider options'dan ayarlamadığınız sürece) writer'a boş cd takıyoruz NEXT diyoruz ![]() ![]() ![]() Burada sürücüyü ve yazma hızımızı seçip START diyoruz işlem tamalandığında cd-dvdmiz hazır ![]() ![]() Download |
![]() |
![]() |
|